Arkadaslar arabanın motorundan gaza basinca zzz diye bir ses geliyor acaba neden olabilir.
Durduğum yerde veya hareket halinde olması farketmiyor 2500 devir sonrası fln zzz diye ses geliyo ama çekişte fln bı sıkıntı yok bunun sebebi ne olabilir. ?
Arkadaslar arabanın motorundan gaza basinca zzz diye bir ses geliyor acaba neden olabilir.
Durduğum yerde veya hareket halinde olması farketmiyor 2500 devir sonrası fln zzz diye ses geliyo ama çekişte fln bı sıkıntı yok bunun sebebi ne olabilir. ?
Uyku modu olmasın ?ZZZzzzz![]()
egzost olabilir
IN BOOST WE TRUST
zzz ise problem yok devam,ama ilerde zzzz yada zzzzz ye dönerse bi konu daha aç ama sabah saatlerinde aç....
Arkadaslar canı sikilan varsa gitsin başka yere sarmaya çalışsın akıllıca bı cvp istedim mümkün olursa amna sanırım mümkün değil![]()
asuhdus yatak sarmıs aracın garantı ,dizelse enjetörler işemiş
Tam sorununu anlatırsan yardımcı olalım mumkunse vıdeoda cekebılırsın techte harıka kulaklar var![]()
trigel kayısın cok sıkı olmasın bahsettiğin gibi ses bi ordan gelir birde fandan bide teypten
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
vibrasyon sesi olabilir..karter muhafazasından gelebilir..kanala girin girmişken egzoza da baktırın..
Mars motoru, alternator bilyasini kontrol ettir. Egsoz bilyasi derlerse kacburaya sorana kadar neden sanayide bie ustaya gostermedin?
Zaten yarın götüreceğim randevumu bile aldım ustamdan ama iste merak ediyorumacaba ne diye bende alternator sarj dinamosu fln onlaran şüpheleniyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)