Arkadaşlar aracımın ana hatları boyanıp vernikledi on kaput bagaj on ve arka tampon kaldı aracım toparlanırkende onlar boyanıcak ana hatlar bunlar pasta vs vs atılmadı sadece boyanıp vernıklendiben çok beğendim bakalım sizce nasıl
Arkadaşlar aracımın ana hatları boyanıp vernikledi on kaput bagaj on ve arka tampon kaldı aracım toparlanırkende onlar boyanıcak ana hatlar bunlar pasta vs vs atılmadı sadece boyanıp vernıklendiben çok beğendim bakalım sizce nasıl
Bir kaza filan mı oldu? Yoksa keyfekeder mi boyandı?
kaza oldu sol tarafa motor girdi komple boydan boya. renk uyuşmazlığı oldu orjınal boyada bende ustune birazdaha ekledim kompleye girdim hemde çok istediğim bi renkti. kaplama yaptırmadım boyayı tercih ettim soracak arkadaşlar içinsede
İlk başta rengin tutmaması çok normal. Metalik bir beyaz renk var bunlarda bildiğim kadarıyla. İlla ki sonradan atılan boya tutmuyor. Komple boyanması iyi olmuş. Hayırlı olsun.
valla kaplatmadımsonuçta altı gene boyanacaktıı boyatıp kaplatıcaktım aynı hesaba gelicekti gene renk tutmıcaktı ne olmuş yani dier yerleride keyfime boyandıysa kıymetlimi benden
![]()
orjinal boyayı ppg dahil heryere baktım yok yok yok olmıyor boya aynısı atıyorsun birebir verniği bir atıyorsun renk değişiyor komple bambaşka beyaz oluyor ee bunu elle ayarlayamazsın zaten mutlakka farklılık olucak zaten ben çarpan arkadaştan nakit aldım üstünede koydum kendimden verdim ayarı![]()
öncelikle geçmiş olsun sıkıntılı bi durum olmuş ama renk güzel güle güle kullanın =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Hadı hayırlı olsun kazasız belasız bınmek nasıp olsun bu sefer ben begendım jantlarınlada uyumlu olmuş renk. Bitsinde araç komplesini bekliyoruz![]()
Bitsin bence güzel olacak![]()
...
Eski rengidemi simli beyazdı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Güzel olmuşa benziyor. Yine de komple bir görmek lazım. : ) Tüm bunların dışında, keşke böyle birşeye gerek kalmamış olsaydı...
K.
Eger onceki rengi de sedefli beyazsa rengi tutturmak gercekten zor ama imkansiz degil. bu tip renklerde asil onemli olan rengin son kati degil ilk katini yani alt boyasini tutturmaktir. Son katini istediginiz kadar iyi yaptirin alt kati iyi degilse vernik uygulandiktan sonra renkte muhakkak farklilik olur
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
2000 km de ki araba ne kadar çizilebiilirkihangi kafayla yazdıysam onu bilmiyorum. yiğit g.
maslak sanayide izzet usta. önceki rengi kırık beyazdı
öncelikle geçmiş olsun.renk güzel olmuş bitince daha güzel görünücektir.
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Geçmiş olsun çok üzücü bir olay umarım umduğunuzdan daha güzel olur.
bende tam diğer konuyu açmıştım hortlatmak için ,,, bütünün fotolarını bekilyoruz maşallah.Banada fikir verecek bu konu mercedes için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)