Boş zamanlarımı değerlendirmek için yaptığım bazı çalışmalarım hatalarım vardır illaki)
Apachi Sytle
![]()
Boş zamanlarımı değerlendirmek için yaptığım bazı çalışmalarım hatalarım vardır illaki)
Apachi Sytle
![]()
Vay anasını ya cok seviyorum böyle çalışmaları gerçekten elinize sağlık giulietta veya 307 çizebilme şansınız varmı![]()
çok iyi kardeşim,güzel çalışmalar ama kendi consept tasarımlarını yapsan daha güzel olur sanki.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
eline emeğine sağlık kardeşim güzel olmuş...devamını bekleriz değişik tr de az olan araçlardan mesela![]()
SENSİN.
Olmusken yere yakın olsun o zamancokmu sey istedim
Hatta yardımcı olucaksa arabanın konusunun linki
http://www.techturkey.com/forum/otom...-9941-a-6.html
Bende ara sıra ilham geldiği zaman karakalem çalışması yapıyorum,kendi tasarımlarımda vardı ama kayboldu gitti,3D ortamına aktarmak istedim gerekli hemen hemen tüm programlar mevcut elimde ama hiç uğraşmadım.Tasarıma ayrı bir merakım vardır.Bu tür çalışmaları görünce çok gaza geliyorum.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
karakalem gerçekten müthiş bir yetenek istiyor sizin yaptılarınız çok daha kıymetli gerçekten el emeğidevam ediyomusun peki çizmeye yoksa aramı verdiniz tasarımla uğrasmak dediğiniz gibi ayrı bi zevk veriyor insana genelde bende ev tasarımları flan üzerine çizim yapıyorum aslında ama boş zamanlardada bunlar cıkıyor işte ortaya.
sizede başarılar inş cizdiklerinizi 3d ortamında görürüz![]()
maşallah gzl çalışmalar
bnde şimdi kalktım max in başından laptopta çalışıyorum hala gzl bi masa üstü kuramadım
bn bu malzemelerme böyle ışık atarsam eğer 45 günde 1 render alırım hayırlısıyla![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)