Şu üzüntülü günlerimde bir neşe olması niyetiylen, üzerimdeki Turbo-Dizel damgasını kaldırdığı için Özgün kankama buradan bir teşekkür edesim geldi... Artık nickim olması gerektiği gibi arabamı yansıtıyor saol Özgün'cüm...
Saygılar,
1.6 VTi![]()
Şu üzüntülü günlerimde bir neşe olması niyetiylen, üzerimdeki Turbo-Dizel damgasını kaldırdığı için Özgün kankama buradan bir teşekkür edesim geldi... Artık nickim olması gerektiği gibi arabamı yansıtıyor saol Özgün'cüm...
Saygılar,
1.6 VTi![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Hadi güle güle kullanasin conem benim
Hayırlasa vesile olur umarım![]()
KA Style
Hadeeee benim nickim değişmiş sen de yönetici olmuşun, sana da hayırlı olsun Serencebey![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
nope
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bir dk yaw nooluyo 3 yönetici arasında kaldım yeter imdat tamam OKEYY
Tekrar saolun kankalar![]()
Saolun Berkancım![]()
KA Style
hayırlsıı olsun ugur abı sanada hayırlı olsun Serencebey
Kazasız belasız ugur bide arabaya stroker falan koyma senin nikle bida uğraşmayalm sonra![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
kanka hayırlısı olsun..... Cem haklı valla stroker falan koyup insanları uğraştırma bi daha![]()
Hayır stroker neyse de gider blok falan değiştiririm sitedeki 2. Eroll vakkası olmıyayım sonra
Saolun arkadaşlar inşallah uzun bir müddet bu nickle devam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)