Link ver umut. Goremiyoruz.
maşallah.
umut senin aracıda sahnelerde görmek güzel. araç içi çekimlerde bekliyoruz.
megane da çok iyiymiş. fena gitmemiş senin yanında. 61 i görünce ekstra bi sempati geldi megana![]()
Maşallah.
Specleri de yazsanız daha iyi olurdu.
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Megane da bildiğim kapak, emme ve kelebek işlenmiş, duyduğum kadarı ilede iyi sesi çıkan bir egsoz vardı başka bişey varmı bilmiyorum.
Gti de headers,düz boru, son susturucu, dereceli, 2.2 emme ve kelebek, timing ve yazılım var. ha birde 17 '' jantlar var ve arka koltuklarda yok![]()
cam car cok sıkıntı yaşamış belli.![]()
herkesi gecene kadar doldurmaya devam![]()
Gerçekten sohbetimizde denememizde 10 numara olduHanım darlamasa dahada fazla kalırdım ama bu kadarı ile idare edeceğiz artık
ZLZ nin specleri vs yazayım. Sanırım iyi yürümüşüm
Emme kelebek kapak port polish, filitre, düz boru sonda 1.6 susturucu205-50-15 Teneke jant lastik
Extra ağırlıklarım: Özel yapım pandizot (üstünde 2 6985, 1 tane 25 cm bass var 15 kg kadar bir ağırlığı var) LPG tertibatı (55 kg imiş boştu denemede) Arkada bagajım doluydu, aktarma kablom, alet çantalarım (rahat 10 kg çeker dağılan kasnağım bile orda belki bi umut bi yerden bulurum diye yanımda taşıyorum
) birde mehmetRS in mındar egzozu bagajdaydı. Ağırlığını net bilmem 5 kg da öyle deyin
Ruhsatta lpg li ağırlığım 1150 kg. Extralar toplam 20 kg kadar. Umut abinin kilosu benden 15 kg kadar fazlaydı bu farkı öylece kapatmış olduk
Sökük herhangi bişey yoktu bende. Pazar hava güzel olsaydı olacaktı
Umut abime teşekkürü borç bilirim. Gerçekten çok güzel ağırlandık. Hemşeri olduğumuzu öğrenmekte ayrıca güzel bir süpriz oldu
Umut abi ile bir denememiz daha olacak. O 14 jant lastik takacak, bende fazla ağırlıklar ve mındar egzozumdan kurtulacağım
Site eşrafından önemle rica ederim:
Lütfen yalvarıyorum konu mındar olmasın. Amacımız bişeyleri ispatlamak değildi. Özel bazı meselelerden dolayı canım çok sıkkıntı stres atıp yeni yeni insanlarla tanışmış oldum. Maşallah ı esirgemeyelim![]()
tam izleyemedm maç izlerken yazıyorum ama.maşşallah güzel deneme olmş çok uzak olmasa bende gelicekdimama bekle megane ben geliyorum
gti o filtre sisteminen bence kurtulmalı 17jantlarıda denemek lazım acaba kasıyormu çok ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)