Arkadaşlar şubat ayında vizesi var aracın.Üzerinde 5 cm'lik yay var.Değiştirmeden girersem eğer fren ölçüm kanalında araç askıda kalır mı diye merak ettimBu konuda bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Arkadaşlar şubat ayında vizesi var aracın.Üzerinde 5 cm'lik yay var.Değiştirmeden girersem eğer fren ölçüm kanalında araç askıda kalır mı diye merak ettimBu konuda bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?
bence kalabılır dıye dusunuyorum stock 206hdi aracımla gordugum kadarıyla git gel zor olmasın cıkar gıt bence orjinalı duruyorsa
bende 5 cm eibach var sorunsuz girdim..
bulunduğunuz şehire göre değişebilir.. bazıları çok fazla takmıyo. daha önce ölçtüren birisini bulun bnce oralardan. sorun çıkaracak biryer değilse değiştirmezsiniz..
*On3r*
5 cm yay la geçersin sıkıntı yok..Askıda kalmaz..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
İl merkezinde yaşamıyorum ilçesindeyim.Buraya gezici servisi geliyor tüv-türk'ün.Fren ölçüm rampası çok dik araç katiyen çıkamaz oraya.Çıksa bile bi yerler kesin kalır aşağıda.O yüzden merkezdeki yerine gidip geleceğim artık.Cevap veren arkadşlarıma teşekkür ederim.Bu şekilde bi girelim şansımızı deneyelim bakalım![]()
hafif kusurdan gecer kardesım sıkıntı olmaz
ön arka çapraz rampaya çıkardıgında teker çamurluk arası 1 parmak olması gerekiyo, tabi adama gore degişiyo ilk girdigimde rampaya bile çıkarmamşlardı.
6 cm yay takılı iken ve 1 baklada kesik vaziyette girdim sorun yok relax....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)