arkadaşlar kartepe'ye kar görmeye veya otele çıkan var mı ? Eğer varsa bana neden uğramıyorsunuz![]()
bugün dikkatimi çekti baya güzel arabalar çıktı yukarı eğer varsa bu tarafa gelen bi uğrayın çayımızı çorbamızı içeriz hem tanışmış oluruz![]()
hangi ağacın arkasındasın?nasıl bulucaz seni?
persembe ordaydımmadam akılllıı kar yagmasını beklıyourmm yagsın sureklıı gıderım
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ben pembe sıvıdan almıştım odun tutuşturmak için kullanıyorum efsane![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ben yılbaşında geldim kartepedeydim. Ayda bir falan çatalkayaya çıkıyoruz da bu havalarda biraz zor oluyor. Yakın zaman da gelicem, uğramaya çalışırım. Nerde maşukiye'de marketiniz ?
Sapanca kurtköyde evimiz var yaz kış sürekli gidip geliyorum.sapanca gişelerden gecince göbekten sol yapıyorum az ilerde köfteci var sagda.karşısındada küçük ev market var hep ordayım.Golkenarındaki gölevi restoran mudavimiyimAyrıca yaz kış ATV yapmaya gidiyorum maşukiyeye giderken sağdaki yerde.Kartepeye kışın biara herhaftasonu gidiyodum bu sene kısmet olmadı.Sen nerdesin yahu benım şömine tutuşturan sıvım bitti migroslardada yok iyisi gelip alayım
![]()
Geçen gece yol sorduğumuz market sen olabilir misin? O arabalarla çıkamazsınız diyen?
Ben bilmiyordum bilsem uğrardım
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Her kış uludağa giderim. Fakat kartepenin istanbula 1 saat uzaklıkta olması çok dikkatimi çekti. Mesut arkadaşımız biraz bilgi verirse gitmeyi düşünenlere çok faydalı olur?
Yolu nasıl? Hep açıkmı zincir takmak gerekir mi kayak pistleri nasıl çok kalabalık oluyormu fiyatlar nasıl vs...
yoldan yana hiç bi sıkıntı yok otel yolu olduğu için yol her zaman açık ama akşam olursa belki zincir gerekebilir ama 7/24 kar araçları yukarda her ihtimale bagajınızda zincir olsun..
Kayak pistleri hafta sonu yoğun oluyo çünkü aşırı derecede gelen olduğu için otele bile girmekte güçlük çekilio otelden kilometrelerce konvoy olabiliyo tabi bu haftasonları için geçerli fakat hafta içi gayet sakindir..
Fiyatlara gelince otel biraz pahalı yol üstünde karnınızı falan doyurabileceğiniz yerler mevcut oralarda normal fiyatlar ama otelde yenmez yemeksuya bile 3-4 lira çekiolar
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)