Araç Sahibi: UgurCan BÜYÜKBAHÇECİ 'KAYSERİ'
![]()
masallah kazasız belasız surusler.arac cok guzel yapılmıs tam kıvamında
Mükemmel ötesi resimlerde çok iyi sadece egzoz değişmeli
Sağ far ve kaputtaki eklemeler olmasa daha sade ve güzel olur bence. Bunların haricinde fotoğraflar ve araç harika maşallah![]()
bugün aklımdan geçtii.. böyle cincik gibi bi wv yapsam mı acaba die... aklımda kalıcı hale gelicek anlaşılanmaaşallahh çok güzelll yaff
![]()
Tek sis bana anlamsız geldi. Egzoz bencede dtm modeli olmalı elinize sağlık çok güzel olmuş![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Araç güzel ve temiz, renk çok güzel, stil çok güzel. Bence aracın rengine gri göbekli BBS daha uyumlu olurdu. Tek sarı sis vosvosların california look tarzına benzemiş ama olmasa daha iyi olur sanki. Balon tamponlar harika olacaktır, sabırsızlıkla bekliyorum. Egzoz ucunu da bence tarza daha uygun bir uçla değiştirin. İçi boş krom borudan fazla büyük olmayan bir uç yaptırıp, zevkinize göre düz, yan ya da yukarı doğru çıkartsanız süper olur. Örnek fotodaki gibi abartmaya gerek yok belki de ama yine de ne demek istediğim anlaşılsın diye koyuyorum.
![]()
maşallah cok güzel olmuşkeşke efes kasası yerine büyük meyhane fıçılarından koysaydınız (koyabilseydiniz)
daha güzel dururdu
- ALLAH kazalardan belalardan korusn.
FarkLıLık olsun ıstedık .
Olmassa olmaz bı arac seklı.zevkıne yapıp bınecennn
))
Aklımıza bı anda geLdı.planlanmıs bısey olsaydı zaten kesınlıkLe oLe bısey dusunurduk.zaten bılıosunuz bavuL feLan koymuslardı ama bakaLım ılkbahar mevsımınde rengınde ve tamponlarda oynama yapacaz o zaman daha gusel olacaqı kanısındayız...
YORUMLARINIZ İÇİN TESEKKURLER ; )))
UgurCan Kardesıme Ilkbaharda Araç kaplaması Benden bakaLım benım istedıgım 3m'in Ateş Kırmızısını kabul ederse.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)