namştayn tarzı amortisrlerimi ayarlatabilecegim anadolu yakasında bostancı kartal sanayide bu işi yapan varmıdır yalandan yere maslaga gecmeyeyim yoksa direk namiştayna gidicem![]()
namştayn tarzı amortisrlerimi ayarlatabilecegim anadolu yakasında bostancı kartal sanayide bu işi yapan varmıdır yalandan yere maslaga gecmeyeyim yoksa direk namiştayna gidicem![]()
BOZBEY
5cm felan dusurcem ön arka yapıyor yani bu işi değilmi?
yayı felan kesmeden makinayla ayarlıyordu nam
BOZBEY
dudullu kadosanda nam amortisörün şubesi var geçen gün insigniayı götürdük 5 cm press yaptık oraya giderbilirsin
Kaç para vericeksin yay pressletmeye. Git bir spor yay al adam gibi. Araba ta kalksın sana Münih'ten gelsin. Sen bir yayı esirge ondan. Şayze Cem.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bostancı aydın amortisör işçilikleri iyidir cem
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
aydın da press yok..kartalda murat amartısor hem coılover yapıyor hemde press var ıstersen kendı yayınıda bastırabılırsın..tavsıye ederım kartal sanayısının ıcınde murat amartısor..
kartalda murat amortisör var ben iki hafta önce orjınal yaylarımı orada preslettim.limitte basıldı bir sorun yaşamadım çok şükür.adama söyle kaç cm düşeceğini istediğin kadar düşürsün..gecen senede aydın amortisörde amortisörlerimi sertleştirmiştim..
Murat amortisör/kartal sanayi(Murat abi) : 0216 488 16 14 (selamımı söyleyebilirsin)
Aydın amortisör/bostancı sanayi : 0216 573 32 65
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)