herkeze çok teşekürler en cok sorularıma cevap aldığım forum sitesi sitenin yöneticilerine ve site üyelerine iyi bayramlar![]()
herkeze çok teşekürler en cok sorularıma cevap aldığım forum sitesi sitenin yöneticilerine ve site üyelerine iyi bayramlar![]()
su alemde bi ogun misiri tatmin edemedik ya![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
İyi bayramlar![]()
En azından baskaları gibi diger forumlarda TechTurkey hakkında atıp tutup sonra buraya gelip yüzsüz gibi yazı yazmaya dewam etmiyosun bu forumda![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
forum sayesinde bilgi edindiğimiz kadar her zman görmediğimiz arkadaşlarımızlada daha yakın olduk vede yeni birçok arkadaşlar edindik
herkesin bayramı mübarek olsun...
İkinci bayram tebriği ama sana katılmamak gerçekten vicdansızlık olur kalitesiyle üye aktif üye olduğum tek siteninn bütün sakinlerine hayırlı bayramlar birlikte nice daha huzurlu bayramlara.
sonuna kadar tech... herkese hayırlı bayramlar, yardıma ihtycm olduğunda hiç karşılıksız kalmadım, aynı şekilde yardım isteyen arkadaşlarımıda yanlız bırakmadım.. herkese çok teşekkürler...
Sakin güç...
kaliteli seviyeli forum sitesi diyince aklıma techturkey geliyo yorumlarımı destekliyen arkadaşlara teşekür ederim tekrardan saolun warolun
Valla hepinizi ayrı ayrı seviyorum ya. Sorduğum sorunun cevabı anında "LAAAAK" efektiyle verilioEmrah açmasaydı ben açıcaktım bu konuyu. Reklamımızı yapmak adına Sticker bile yaptırdım yarış arabamıza yapıştırayım diye ama boyanıcak diye heder olmasın dedim 2. yarışa saklıyorum. Sürpriz isimde yarışırken beraber yapıştırıcaz inşallah.
Bu forumun bu kaliteye ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkürler.
teknik bilgim çok yüksek olmadığı için fazla yorum yada msjla katılamıyorum foruma ama hergün düzenli olarak girdiğim ve gerçekten çok güzel bilgiler edindiğim bi site.tüm kurucu ve yöneticileri ayrı ayrı tebrik ediyorum ve kendi adıma teşekkür ediyorum
ogun arkadaşımızı yakından tanımak istiyorum illaki okuyosundur Ogun !
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
senna cem msg bana gelmemiştir umarım...
forum genel olarak çok basarılı herkesın bahsettiği gibi...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)