yaklaşık 2 saat önce Tandoğan - Ankaray istasyonuna camdan giren bi passat kullanıcısı, arabasıyla trenin yanına kadar indi. yetenek başka bişiy tabi ama, geçmiş olsun dielim.
yaklaşık 2 saat önce Tandoğan - Ankaray istasyonuna camdan giren bi passat kullanıcısı, arabasıyla trenin yanına kadar indi. yetenek başka bişiy tabi ama, geçmiş olsun dielim.
şimddi haberlerde duydum bende yaşıyormuş sürücü helal olsun mu geçmiş olsun mu denir bilemedim
JoYTeaM
OSMAN ÖZGAN - MUSA ERDOĞAN
ANKARA (İHA) - Başkentte bir otomobil, Ankaray Metro İstasyonu'nun camından içeri daldı. Akıl almaz kazada sürücü yaralı kurtulurken, kazanın sabahın erken saatlerinde olması sebebiyle Ankaray'da yolcunun bulunmaması muhtemel faciayı önledi.
Çankaya Tandoğan Ankaray istasyonunda sabah saatlerinde yaşanan kaza herkesi hayrete düşürdü. Alınan bilgiye göre, Hipodrom Caddesi'nden Anıtkabir istikametine gitmekte olan Ahmet K. kontrolündeki 06 LBZ 61 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek trafik ışıklarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle trafik ışıklarını deviren otomobil, ardından bir metre yükseklikteki duvara çıkarken, AŞTİ-Dikimevi güzergahında bulunan Tandoğan Ankaray İstasyonu'nun penceresinden aşağı uçtu. Önce merdivenlere çarpan araç, daha sonra yolcuların beklediği yere doğru savruldu.
Kazayı gören istasyonun güvenlik görevlileri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken, araçtan dumanların yükselmesi üzerine durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Ahmet K. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri, muhtemel bir patlamaya karşı, araçta soğutma işlemleri yaptı. Kaza sonrası, aracın lastiğinin koptuğu, parçalarının savrulduğu gözlenirken, kazayı görenler hayret içerisinde kaldı. İtfaiye ekipleri, olay yerine şerit çekerken, Ankaray seferleri durduruldu.
Öte yandan, kazanın iş saatlerinde değil de sabahın erken saatlerinde olması nedeniyle Ankaray'da yolcunun bulunmaması muhtemel faciayı önledi. Ahmet K.'nın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
kaynak: İhlas Haber Ajansı | iha.com.tr
hem geçmiş hemde helal olsun![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Ayarlasa giremez oraya kadar, gece saati olmasa katliam olurdu.
biraz önce işe yerine gelirken yanından geçtim, gerçekten neye inanıp başarmış çözemedim, umarım ciddi bişey yoktur geçmiş olsun.
Az once izledim Allah korumus cok feci
ahmetK kuzenim olur....teybin sesini açacağıma gaza basmışım abi dedi...durumu iyi...
tünay ciddimisn yaw![]()
geçmiş olsn istesen yapılacak iş değil.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
vay canına eğer kamera görüntüleri bulunursa o bölgedeki tüm sürat rekorlarınıda kırmış olabilir muhtemelen.
44 le ceza yemekte çok acı olmuştur
bu arada araç bir ay sonra emekte
ilanda şu şekilde
çizikten dolayı belden altı boyalıdır,
ön kaput çamurluk sürtmeden dolayı boyanmıştır hata kaza yok
malımızı arkasındayız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)