User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
58 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: TT net ne yapmaya çalısıyor ?

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TT net ne yapmaya çalısıyor ?

Biraz önce telefon geldi , ttnetten arıyorlar , ben telefon kullanmadıgım , sadece internet kullandıgım için telefon hattımı iptal ettirmiştim..Neymiş efendim o şekilde kullanamazmışım bütün aboneleri arıyorlarmış , ya yeniden telefon hattı alıcakmışım yada 54 tl ödediğim fiyat 59 Tl ye cıkacakmış. Yahu dedim ben telefon istemiyorum kardeşim zaten hize bu boktan ! hizmetiniz karşılıgı 54 tl ödüyorum aylık neden bidaha para alıyorsunuz ? İşte yeni yönetmelik böyle imiş de bu şekilde kullanamazmışımda , ulan ben 1 senedir böyle kullanıyorum şimdi nasıl kullanamaz oluyorum ? Erkek olsa ana avrat söverdim öyle sinirlendim.İptal ediyorum dedim üyeliğimi sçrm böle işin içine superonline fiber e geçicem arkadaş veya uydu alıcam şu boktan allahın belası ttnet i kullanmayımda ne yaparsam yapayım ! Superonline fiber kullanan varmı aranızda memnunmusunuz ? veya ttnet harici bi baglantı kullanan ?
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabit telefonları kimse kullanmıyor,iş yerleri bile cebe geçti büyük firmalar,çok büyük kayıpları var tek elle tutulur yanları adsl leri kaldı.Tek saldırabilicekleri yada numaraları ellerinde tutabilecekleri bu sistem var.Hak vermek lazım son çırpınışları

Ama sen haklısın onlarda haklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz önce telefon geldi , ttnetten arıyorlar , ben telefon kullanmadıgım , sadece internet kullandıgım için telefon hattımı iptal ettirmiştim..Neymiş efendim o şekilde kullanamazmışım bütün aboneleri arıyorlarmış , ya yeniden telefon hattı alıcakmışım yada 54 tl ödediğim fiyat 59 Tl ye cıkacakmış. Yahu dedim ben telefon istemiyorum kardeşim zaten hize bu boktan ! hizmetiniz karşılıgı 54 tl ödüyorum aylık neden bidaha para alıyorsunuz ? İşte yeni yönetmelik böyle imiş de bu şekilde kullanamazmışımda , ulan ben 1 senedir böyle kullanıyorum şimdi nasıl kullanamaz oluyorum ? Erkek olsa ana avrat söverdim öyle sinirlendim.İptal ediyorum dedim üyeliğimi sçrm böle işin içine superonline fiber e geçicem arkadaş veya uydu alıcam şu boktan allahın belası ttnet i kullanmayımda ne yaparsam yapayım ! Superonline fiber kullanan varmı aranızda memnunmusunuz ? veya ttnet harici bi baglantı kullanan ?
    bence geç bile kalmışsınız ben edirnede uydunet ankarada süper online kullanıyorum 2side yaklaşık 40 lira sınırsız uydu 1mbit superonline 10mbit 2side fiber ve özellikle ankaradakinde torrentle 800-900 le oyun indirdiğimi biliyorum

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttnet saçmalamaya başladı. superonline a geçmeyi düşünüyorum bende. geçenler memnun oldugunu söylüyor araştırdıktan sonra bende geçicem galiba

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim telefon hattını bile kapattılar gittim hallettim ne yapıyolar anlamadım kredi kartıyla işlem bile yapamadım en son darlandım gittim değiştik diye kızdılar heralde
    Peugeot Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence geç bile kalmışsınız ben edirnede uydunet ankarada süper online kullanıyorum 2side yaklaşık 40 lira sınırsız uydu 1mbit superonline 10mbit 2side fiber ve özellikle ankaradakinde torrentle 800-900 le oyun indirdiğimi biliyorum
    Şimdi ben 8mbit sınırsız kullanıyorum (30 gb sonra hız 2mb temi 4mb temi ne düşüyo) bende 800-900 kb ile indiriyorum saniyede.55 Tl ödüyorum.. Sizin dediklerinizde bu hıza eşdeğer olan 40 tl mi aylık ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ben 8mbit sınırsız kullanıyorum (30 gb sonra hız 2mb temi 4mb temi ne düşüyo) bende 800-900 kb ile indiriyorum saniyede.55 Tl ödüyorum.. Sizin dediklerinizde bu hıza eşdeğer olan 40 tl mi aylık ?
    ya 39 ya 44tl ama sanırım 44 tl hız düşmesi hiç yok sürekli 10mbit

gerçi sözleşmede 10mbite kadar diyor ama gayet hızlı hiç sorun yaşamadık

///KDrÖZER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ttnetten pek memnun değilim onların modemini aldım evin içinde çekmiyor yaa diğer odada netten düşüyorum :S allahtan taahutsuz almıstım modemın yanında otursamda sınırsız olmasına ragmen yavaş geliyor:S ev telefonunuda kullanmıyoruz ondanda giydiriyorlar neti ve onu kapattıracagım. takip ediyorum konuyu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya 39 ya 44tl ama sanırım 44 tl hız düşmesi hiç yok sürekli 10mbit

gerçi sözleşmede 10mbite kadar diyor ama gayet hızlı hiç sorun yaşamadık

süpermiş.. ama statik ip sanırsam değilmi ? Oda benim işime gelmiyor :/

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes şikayetci ttnetten ama ben bi kötülüğünü görmedim
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süpermiş.. ama statik ip sanırsam değilmi ? Oda benim işime gelmiyor :/
    yanılmıyorsam statik ip ama emin değilim

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben fiberinternet kullanıyorum şuanda.8 gb kotalı 20 mgbit hızda.çok memnunum.internet hızını ve dowload hızını sureklı olcuoyrum bır dusme oluyormu dıye,en fazla 13 mgbite kadar dustu sımdıye kadar ama genelde 16 hızı.tavsiye ederim.ücrette 35 TL.sabıt telefonum yok buarada.ip numarasını degıstırebılıyorsunuz .
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahh şu fiber olayı olsa dakka durmayacağım da; site filan değil ki oturduğum yer Bostancı'da..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ev telefonunu kullamadığımız için iptal ettik.İnternet sağlayıcı olarakda metronet kullanıyorum.Çok memnunum.Elektrik prizinden internet geliyo walla süper.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben fiberinternet kullanıyorum şuanda.8 gb kotalı 20 mgbit hızda.çok memnunum.internet hızını ve dowload hızını sureklı olcuoyrum bır dusme oluyormu dıye,en fazla 13 mgbite kadar dustu sımdıye kadar ama genelde 16 hızı.tavsiye ederim.ücrette 35 TL.sabıt telefonum yok buarada.ip numarasını degıstırebılıyorsunuz .

20mbit ise en azından saniyede 1.5 mbyt görmeniz lazım dogrumudur ? Birde 8gb kotayı doldurunca düşmemi oluyor hızınızda yoksa kb başı ücret mi ödüyorsunuz ??

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttnet te hızı dışında bir sorun yaşamadım ama sevmiyorum ttneti. Superonline fiber bizim semtte yok olsa bir dakka düşünmem geçerim

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllardır milleti söğüşlediler şimdi beter olsunlar. telefon iptali için merkeze giden bir arkadaşım söyledi millet kuyrukta bekliyor herkez iptal başvurusunda bulunuyormuş. herkes elindeki faturalara isyan ediyormuş. wın aldım kafam rahat. ödediğim belli sıkıntı çıktığında ilgilenen var daha ne olsun.

Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabit telefonları kimse kullanmıyor,iş yerleri bile cebe geçti büyük firmalar,çok büyük kayıpları var tek elle tutulur yanları adsl leri kaldı.Tek saldırabilicekleri yada numaraları ellerinde tutabilecekleri bu sistem var.Hak vermek lazım son çırpınışları

Ama sen haklısın onlarda haklı

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer kablo net imkanınız warsa mutlaka geçin herkes çok memnun
    PSN:dohcvtec99

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20mbit ise en azından saniyede 1.5 mbyt görmeniz lazım dogrumudur ? Birde 8gb kotayı doldurunca düşmemi oluyor hızınızda yoksa kb başı ücret mi ödüyorsunuz ??
    saniyede 1,5 mgbyt dedıgınızı anlamadım acıkcası.şöyle yapıyorum speedtest dıye bı sıte var.hatta hattı kurmaya gelenlerde ordan baktılar.ordan olcuyorum suan kullandıgınız netı sızde bı deneyın ıstersenız o sıteden hem demek isteyipte anlatamadıgım şeyi daha ıyı anlamış olursunuz

8 gb ı doldurunca ınternet dırek kesılıyor ekstra ucret yok.ben fazla kullanmadıgım ıcın kotalı aldım sınırsızıda 45 lira mıydı ıstersenız onuda alabılırsınız.onda 25gb sonrasında hızda dusme oluyor.
    BaYTaR MURO

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)