merhaba arkadaslar.bu gun uzucu bır kaza yasadım. anayolda gıderken gorecegım sapagı gectıgımı farkettım ve emnıyete serıdıne yanastım 4 lülerımı yaktım gerı gerı gelırken talı yolda anıden bır arac cıktı ve o araca vurdum.vurdugum aracın sag tarafı hasarlı benımde aracımın arka tarafı sıgortacımı cagırdım ve zabıt ttutuk aramızda. sıgortacım karsı tarafın hasarını ben trafık sıgortamın odeyecegını ve ben kaza olayında sigortacının tahmınıne gore %100 ben kusurluymusum.ve benım hasarımı karsı tarafın odeyemeğini beyan etti. ben asırı sinir küplerine girdim. vurdugum arac su anda servıse gıttı ve yarın yada pazartesı eksper raporu alınacakmıs ve o eksper raporunda benım aracımın hasarı karsılanıp karsılanmadıgı acıklanacakmıs ama benım pek ıcıme sınmedı sonucta gelcek olan eksper karsı tarafın sıgortacısı vede benım aracımı yaptırcaklarını pek sanmıyorum.PEKI BEN NE YAPMALIYIM BU DURUMDA SİZLERE DANISMAK ISTIYORUM.ARACIMI KENDIM YAPTIRCAK OLSAM 600 LIRA HESAP CIKARTTIM SANAYIDE BU ÇĞRENCI HALIMLE COK ZORLANACAGIM.SİZİN FİKİRLERİNİ ÖNERİLERİNİZ BEKLIYORUM..