arkadaslar 1.2 benzınlı bı tane polo alıcaz peder beye yılda 10 bın km bıle yapmaz buyuk ıhtımal ondan benzınlı ıstedım. varmı bu araca bınen kronık hastalıgı varmıdır yokmudur yardım eden olursa sevınırım. ıyı forumlar herkese
arkadaslar 1.2 benzınlı bı tane polo alıcaz peder beye yılda 10 bın km bıle yapmaz buyuk ıhtımal ondan benzınlı ıstedım. varmı bu araca bınen kronık hastalıgı varmıdır yokmudur yardım eden olursa sevınırım. ıyı forumlar herkese
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
neden 1.2 polo ? dizel bişeyler alsan daha iyi değilmi hiç değilse gaza basınca gitsin adaı erken yaşlandırır 1.2 motor
ya bende gordum gecen zaten yenı kasaları cok guzel olmus.fıyat cok ıyı 29 du galıba sıfır yanlısım varsa duzeltın.
ya babama alıcaz zaten çanakkalede oturuyo sehrın bı ucundan dıger ucu yayan 10 dk öle acıl lazım olursa falan dıye yatacak evın onunde yılda5bın yapmaz bıle performans falan önemlı degıl ayakları yerden kessın sorunsuz olsun tek ıstek bu. fıyatta ıyı 29 lıra. varsın yurumesın
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
bende daha evvel 1.2 corsa vardı valla mıllet gıtmıyor dıyodu ama hıcde fena degıldı heralde wrx gıbı gıtcek halı yok
pololara bende bakıyorum gercekten sıfır vw hemde 29 fıyat cok ıyı gercekten
valla ben baktım denizim ama çok boş be.. yani hiç bişe yok arabada.
Volkswagen Türkiye : Donanım
Tango-1 never dies.
2 hava yastıg cd mp3 abs 4 cam otomk far ayarı vsvs daha ne olsun 29 lırayabıde ben 400 lıra opsıyon verıp sıs almayı dusunuyorum
bencee fıyat cok ıyı dusunuyorsanız kacırmayın derım emsallerıne bakın en az 8-10 bın fark var ben arabayı bu ara satarsam dusunmuyor degılım.
Açıkçası 1.2 de olsa sıfır polo. Şimdi donanımına baktım en azından eski boş pololara göre fenada değil hani...
O fiyat aralığında araç bakıyor olsam düşünmezdim başka araç rakamı çok güzel bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)