mantık şeye benziyo bu sadece köpeklerin duyduğu düdükler varyaonun otomatiği köpek havlarken otomatik olarak o sesi çıkaracak hayvanda korkudan susacak yazık bence
edit :................................
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
köpeğinin cinsi nedir ? bu tasmalar gerçekten dayanıksız ve kötü demedi deme. Ben avcıyım haliyled av köpeğim var 2 tane var kurzhaar cinsi bu tarz tasmalar vız geliyor hayvanlara. tavsiyem paraya kıyıp 1 kere kaliteli olanlardan alman eğitim tasması diye geçiyor yanlışım yoksa. kademeli elektrik ayarı var hayvanını eğitirkende çok işe yarıyor
bilmiyorum ama kendi yorumum illa köpeğe zarar veren birşeyi vardır bu cihazın yinede araştırmak lazım
kesınlıkle böle seyler kullanmayın eger köpegın asabıyse hayatta tavsıye etmem cidden cıldırıyolar naptıgını bılmıyo hayvan sınırden tecrubeyle sabıttır bu cok denedım daha once kendı köpeklerımde ve arkadasların köpeklerınde
bu arada köpegın cınsı nedır ?
bu tasmalar kesinlikle işe yaramaz söyleyim.
NUMAXES CANİCALM PREMİUM HAVLAMA TASMASI ( SU GEÇİRMEZ ) | ARMER DOĞA SPORLARI AV MALZEMELERİ ve BALIK AVI MALZEMELERİ , AV BAYİİ bu tasma sadece havla içindir alsanda pek kullanışlı olmaz hayvanın nerede havlaması nerede havlamaması gerektiğinide bilmesi gerekiyör. Örnek yabancı gördüğünde havlaması gerek ama bu tasmayla onada havlamamayı öğrenicek gereksiz bence sök tak yapman gerekir durmadan.
NUMAXES EASY DOG PULSE KÖPEK EĞİTİM TASMASI | ARMER DOĞA SPORLARI AV MALZEMELERİ ve BALIK AVI MALZEMELERİ , AV BAYİİ
bu tasma gerçekten çok guzel hayvanın bogazında takılı dursun bı sorun çıktığı zaman kademeli elektrik şokları var 1 den 9 a kadar seçerek istediğini verirsin ve hayvan nerde ne yapması gerektiğini neyin yanlış olduğunu anlar. Ömür boyu kullanabileceğin bişey olur sakın ucuzlarına kaçma tecrube ile sabittir
Unutmadan fiyat konusundada birazdaha yardımcı olmaya çalışırım devamlı av alışverişlerini oradan yapıyorum tanırlar beni tuzladan avcı erdi dersen yardımcı olurlar fiyattada. almaya niyetlenirsen haber ver
işe yarasada böyle şeylere girmeyin yazıktır hayvanın doğasına aykırı...eğiterekte gereksiz havlamayı engelleyebilirsiniz
düşünüyorum acaba agız tasmasımı takıyım havladıgı zaman böylemi egitiyimm..diye düşünüyorum
gariban 106 gti....
yazık bence siz bişeye kızdığınzda biri elentriği verse hoş olmaz benim şahsi görüşümhayvan bakmak sabır işidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)