15" için et20
16" için et25
en az 8 offset olucak...
4x100
konuyu bilerek buraya açtım... yardımlarınızı önerilierinizi bekliyorum
not: plakalık şuan orda değil
![]()
15" için et20
16" için et25
en az 8 offset olucak...
4x100
konuyu bilerek buraya açtım... yardımlarınızı önerilierinizi bekliyorum
not: plakalık şuan orda değil
![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
bence sat kardeş
arkadaş satıyımmı diye sormamış. jant tavsiyesi istemiş biliyorsan konuş bilmiyorsan bence saygızlık yapma
yaaa araba ıyı araba hos arabada ole bı arabakı jant konusuna gelınce kıtlenıyorum su e11lerde oz un bı jantı var cıfter kollu adını tam bılmıyorum...
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
İyi de bu kadar sert yapman mı lazım? Biz nerden bilelim senin 2-3 yıllık arkadaşın olduğunu? Bende gördüğümde garipsedim-kızdım doğrusu. Gülücük bile koymamışsın, arkadaşın böyle anlaması çok normal, bu şekilde cevap vermen çok yersiz.
Jant konusunda ise sade modeller eminim güzel duracaktır. Şöyle 5 kollu zarif bişey.
K.
Advan rs-d / rz serilerinin veya OZ chrono, ultraleggera olabilir... fakat bu jant konusu biraz göreceli![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Evvet jant önerilerinizi , photoshop yapacak arkadaşları bekliyoruz
edit: bu fotoya photoshop olmazki bea![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
önerileriniz yokmu arkadaşlar ? içde kalmayacak , çamurluklarla aynı hizada duracak bi jant arıyoruz...
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
bronz mugen mf8 var
4*100
16''
sıfır replika
etinin ne oldugunu bilmem
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Merhaba arkadaşlar,
Araç sahibi benim
Öncelikle size ne istediğimi ifade edeyim sonra sizde; ''Türkiyede böyle bir jant bulamazsın'' deyin olurmu?
Bijon Aralığı; 4x100
İstediğim ölçüler; 8x15 ET20
İstediğim model; Kenarlardan ofsetli değil, Kolları göbekten ofsetlenen. (tencere biçiminde değil huni biçiminde bir jant istiyorum)
Kabul edeceğim maksimum ağırlık; Jant başına 7kg
Örnek tasarımlar;
Mesela bir RC araba jantı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)