bursada yıldıramda ilgilendiğimiz bir araç var bununla ilgili yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır acaba ? ayrıntı yazmamda bi sakınca varmı yokmu bilmiyorum o yüzden aracın ayrıntısın yazmadım, özeldende yazabilirim. teşekkürler şimdiden...
bursada yıldıramda ilgilendiğimiz bir araç var bununla ilgili yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır acaba ? ayrıntı yazmamda bi sakınca varmı yokmu bilmiyorum o yüzden aracın ayrıntısın yazmadım, özeldende yazabilirim. teşekkürler şimdiden...
45 DC 511
Ersin VARDAR
Mapped by Speed...
valla hocam benim hondalar hakkımda bilgim yok. bursadaki clio / megan rs ler felan desen bi nebze yardımcı olurdum. ama genede plaka vs bilgisi vermeden kimsenin yardımcı olabileceğini sanmam.
ilan bu sevdiğimiz bi kardeşimiz ilgileniyor yardımcı olabilicek varsa çok ii olur
Honda Civic 1.6i ES 2000 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 67813587
araç benim oturduğum semtte 1-2 defa görmüşlüğüm var ama bi bilgiye sahip değilim. acil değilse cuma günü bursa'dayım araştırırım aracı![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
şuanda bursadalar yetkili servise götürecekler, en iyisi bu sanırım, teşekkürler...
45 DC 511
Ersin VARDAR
Mapped by Speed...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)