süper goruntuler portre gıbı,ben yaz donemınde cıkmıstım ama gordumkı kışı cok cok daha guzelmiş.elinize sağlık.
BaYTaR MURO
Mükemmel yaa su yolların güzelligine bak![]()
Bursali olmama ragmen nedense kartepeyi daha cok seviyorum
Hele bide tenha zamanda gidersen değmeyin keyfime
![]()
İstanbula gider gitmez ilk isim daga gitmek olucak![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bende dün ordaydım. Baya güzeldi pist. Hava biraz fazla soguktu. İlk defa -10 den sogugu gördüm kartepede.
Ayrıca gidecek olanlara bir kaç tavsiyem var. Mecbur kalmadıkça haftasonu gitmeyin. Cok kalabalık olduğu için keyif alamıyorsunuz. Telesiyejlerde kuyruk bitmiyor.
Daha da önemlisi yine mecbur kalmadıkca arabayla gitmeyin bence. Biz hep 4 çekerle çıktık yıllarca ama gerçekten değmiyor. Dönüşte yorgun oluyorsun. Kartepe'nin en düzgün kiralama yeri Penguen Tepe ile Adalı tur anlaşmalı servisler var. Hergün kesin kalkışlı. Beylikdüzü'nden geliyor Kadıköy'den Kartepe'ye gidiyor. Dün servisle gittim. Kaydım geldim oh mis. Dönerken de fosur fosur uyumuşum
Bu da kampanyalı tur bilgisi:
Kartepe'ye, artık kış sezonu boyunca İstanbul'dan hergün servis kalkmaktadır. Haftaiçi + haftasonu, üstelikte tanıtım fiyatı olarak sadece 39 TL'ye!
Bu organizasyon Adalıtur tarafından yapılmaktadır. Tur güzergahı şu şekildedir:
06:00 – Beylikdüzü
06:30 – Bakırköy İncirli Durağı
06:50 – Mecidiyeköy Ali Sami Yen
07:20 – Kadıköy evlendirme dairesi
08:30 – PenguenTepe Kayak Evi (Buradan gidiş-dönüş
08:30 – PenguenTepe Kayak Evi (Buradan gidiş-dönüş 25tl)
09:15 – Kartepe zirveye varış
17:00 – Kartepe zirveden dönüş
Rezervasyon ve detaylı bilgi için:
Adalı Tur 212-674 44 30
(212) 674 44 30
yuh ne kadar güzel bi görüntü tam mangal yeri yakıcaksın mangalı atıcaksın sucukları walla misss![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)