iphone 3G s almayı düşünüyorum ama hiç kullanmadım ***** çakma çin işi piyasada çok gerçek olup olmadığını nerden anlayabiliriz ya da normalde iphonelerin neyine dikkat etmek gerekiyor bilgilendirirseniz iyi olur arkadaşlar
Güvendiğiniz bir yer varsa ordan alın kimse orj. diye çin işi satmaya kalkmaz orj. iphone u olan bir arkadaşınızla gidin ekran lens değişmişmi karşılaştırın elinizdeki telefonla kasaya bakın muhtemel çatlaklar olabilir arkasında onlara bakın tüm tuşlarını kontrol edin zor basma gibi birşey varsa onlara bakın yurt içi çıkışlı alırsanız güncelleme yapmanızda sıkıntı olmaz ona dikkat edin onuda imeiden sorgulayarak anlıyabilirsiniz en basit yöntem budur
o imei numarasını imei sorgulama sitesinden sorgulat ithalat yolu yazarsa türkiye cıkıslıdır eger yolcu beraberinde gelen cihaz derse oda pasaport kayıtlı yurt dışı cihazdır jailbreak paralı uygulamaları bedava indirebileceğin bir programdır aslında daha çok şey var içinde kısaca uygulamalarla ilgili bir program her kafadan bir ses çıkar bu konuda garantiyi bozar v.s öyle bir durum yok cihaza zarar vermez bazı versiyonlarında problem olmuştur gps bağlanmama wifi v.s unutmadan wifi yi özellikle kontrol edin
söyle cavaplim ;
zaten iphoneyi elinize aldıgınızda kendiniz bile anlarsınız orjinal olup olmadığını
ornial iphonenin arka kapajı açılmaz ve imei nuamraları 01 ile başlar .
tuşlarında ve ekranında sorun yoksa kapagı okadar önemli değil sonradan beyaza çevirebilirsiniz kapağını
jailbreak söyle oluyor telefona paralı uygulamaları bedava yükleme tema veya yazı tipini değiştirmek için yapılan binevi ek yazılımdır ama jailbreak yapınca telefonun garantisi varsa garanti dışı kalır
Saygılar![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
bende 3gs çok istedim çok kovaladım çok kaçırdım, hiç telefon merakım olmadı ama ona vuruldum, sadece şekline..
olmadı avea'nın 4gS kampanyasına yazıldım tam alıcam ama aklım 3S de..
vazgeçirdiler htc desire S aldım, kız arkadaşımda 3gs var, karşılaştırdıktan sonra iyiki hatçeyi almışm diyorum..
çok fark var, ekran görüntüsünde yazılımında falan, iki telefonuda yanyana kullanınca iyiki 3gs almadım diyorum
kısacası htc tavsiye ederim![]()
Seyyar Tayyar
Eğer illa iphone alacağım dersen biraz fazla para ver 3gs al.. 3g ile arasında dağlar kadar fark var.. İşletim sistemi gs'nin daha iyi.. Gs çok daha hızlı. G'de takılmalar yaşanıyor ve g'ye son sürüm olan 5.0.1 yüklenemiyor.. Gs'de hepsini yapabiliyorsun..
Bende gs vardı.. Sattım 4s aldım.. Alabiliyorsan 4s al en güzeli oEğer 3gs düşünürsen de satılık var arkadaşımda..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)