arkadaşlar aracımda eicbach 3,5 yay var ama tam istediğim gibi basmadı fk 4-6 yay buldum taksam bana eicbach'in yol tutuşunu konforunu cok aratırmı araç çok sert olur mu ? eicbach 5 cm mi alsam daha mı iyi olur aracın şu anki hali aşağıdaki gibi.
![]()
arkadaşlar aracımda eicbach 3,5 yay var ama tam istediğim gibi basmadı fk 4-6 yay buldum taksam bana eicbach'in yol tutuşunu konforunu cok aratırmı araç çok sert olur mu ? eicbach 5 cm mi alsam daha mı iyi olur aracın şu anki hali aşağıdaki gibi.
![]()
elimde coil ex var dundunursenn konuda resımde vardı cagkanın arabasının ... bı bak derım
http://gyazo.com/17fe3ff9677af281a5892a227d5686cb
arkası biraz yüksek kalıyor ama eğer benim gibi sürekli araba dolu dolaşıyorsanız sorun olmuyor
konuda bahsi gecen resimm
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
fk 6 4 kafayı çok güzel düşürüyo.195 50 15 lastikle lastk çamurlk arasına 1 parmak girmiyo ama arka aynı kalıyo onun için takarken 3 bakla aldırıp öyle takarsan güzel olur![]()
Alman FK'sı ise alınır kafa güzel düşer ama baya bi sert.
Yansanayi inşaat demirinden bükme FK'lar ise o da güzel düşürür ama için rahat edermi bilinmezŞuan FK türkiyeye mal göndermiyor.İlanların çoğu yansanayidir.Bireysel bikaç getiren var.
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)