Arkadaşlar tavan kaplama yaptıracağımda sizce hexıs mi iyi yoksa 3m mi.. Sonuçta ileride kaplamayı sökerken aracımın boyasında verniğinde vb sorun yaşamak istemiyorum..
Tavsiyeleriniz lütfen..
Arkadaşlar tavan kaplama yaptıracağımda sizce hexıs mi iyi yoksa 3m mi.. Sonuçta ileride kaplamayı sökerken aracımın boyasında verniğinde vb sorun yaşamak istemiyorum..
Tavsiyeleriniz lütfen..
Yok mu yardım kardeşler![]()
en kaliteli marka bile olsa sökme yöntemine uygun olarak sökülmediği taktirde zarar verir. leke bırakır. iz bırakır. Markaya çok takılma hexis de 3m de kalitelidir.
ikiside hemen hemen aynı kalitede folyolardır sökerken dikkatlice yada profesyonel birine giderseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. Marka çok önemli değil Oracle(yanlış yazmış olabilirim) bile kullanılabilir sadece tavan için yapılacaksa.
feel is everything
3m tercih edilebilir ama söküm işleminde titiz olmakta fayda var...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Sökerken ne yapması gerekiyor ki sorun olmasın :s
hexis-3m-oracal geçiyor ama en kalitelisi nedir ne değildir,arasındaki farkı biz anlamayız bu işlerle uğraşan bi adama sormak en mantıklısı.farkını onlar daha iyi bilir.benim panjurda hexis var.sökülmedi daha o acıdan iyi![]()
sökerken sıcak havada sökülmesi daha iyi olur yada sökülürken kaplanan parçanın ısıtılarak sökülmesi daha kolay ve zararsız çıkmasını sağlar.
edit: uzun süre aracın üzerinde kalan folyoyu kesinlikle kendimiz çıkarmaya çalışmayalım sonuç felaket olabiliyor =)
feel is everything
Harikasınız dostlar..![]()
antalya da hiç buluşma olmuyor ya da techturkey olarak bir organizasyon yapılmıyor neden![]()
hexıs daha iyi folyoda
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Arkadaşlar 3m in tavan kaplamasını + beyaz plakalık ampülünü toplam 60 tl ye yaptırdımharika durdu.. çok teşekkür ederim yorumlarınız için
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)