sabah sabah çok güldük ya,
ofiste arkadaşımın elinde kupa , ben sandım nescafe falan meğer türk kahvesiymiş..!!
buyrun bu da ölçekli resmi
aha içti bu da sonraki hali
ahanda resmi
![]()
sabah sabah çok güldük ya,
ofiste arkadaşımın elinde kupa , ben sandım nescafe falan meğer türk kahvesiymiş..!!
buyrun bu da ölçekli resmi
aha içti bu da sonraki hali
ahanda resmi
![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ayılma cabaları olsa gerek![]()
oturup 1 de fal falan bakmaya kalkarlarsa mesai bitimine kadar sürer heralde
Dr.Ecu
valla bazen hanım bardak makinada yıkanmadı diyor ben de inadına istiyorum. o zaman karşıma böyle çapsız süprizler çıkıyor. köpüğünü içip gerisini döküyorum.![]()
yok ya adam karşımda içiyor. takip edecem tuvalete ne zaman gidecek. CANLI..! ASSONRA!! puhhaaaaa
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ya bunu görünce aklıma kahvedünyasındaki kahvelisahlep bardağı geldi arkadaş 2 kere söledm hata ile , dibini göremedim bardak okadar devasa ve sahlep okadar kötü![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hahhaha arkadaş akşam ne içmiş ya o kadar kahvemi içilir ben kırk yılda bir tanesini zor içiyorum =)
feel is everything
ohanesss tam benlik
kahve dendimi akan sular durur, heleki turk kahvesi oy oy oyyyy
az sekerli, sutsuz herturlu kahve makuldur
ozellikle turk kahvesi ve espresso![]()
bende kupada içiyorum ama ben komple sütte yapıyorum. Su koymadan sütte pişiriyorum biraz da içerisine tarçınlı akide şekeri ya da nane aroması döküyorum starbucksdaki. Muhteşem oluyor.
IN BOOST WE TRUST
yuhh öldürür adamı yaaa bu büyük risk gerçekten
Evet türkkahvesini sütle yapanlar yada yapılmasını isteyenler çıkabiliyor =)
Bunu içeceğine fazla kavrulmuş arabica kahve çekirdeğinden öğütülmüş filtre kahve içse telvesiz türk kahvesi tadına yakın olur, bence çok daha iyi olur.
Bu içilir mi yahu?![]()
916 V6 Turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)