slm
iki-üç hafta içerisinde 97-98 model bir Mazda Lantis 1.8 düşünüyorum. Motoruna çok fazla girişmeyeceğim, bütçem de 16-17 bin YTL kadar. Lantisler 9-11 arasına buldum çok miktarda. Kalanını araca harcamayı düşünüyorum. Motor sadece baştan aşağı yenilenip bakımı yapılacak, patlamış parçalar değişecek rölanti sorun değil hazır açmışkn dereceli atarım bide ileriye yönelik forged piston düşünüyorum. (İlerde niye olmasın, bide onla mı uraşcam). Araç genel olarak dışarıdan show-car gibi durmasını istiyorum, ses sistemim şu anda odamda duruyor hazır, wide body-kit burada fifty ile konuştum yaparız dedi onun bütçesi de ayrıldı, jant lastik yay vs ayarlanacak, boyacım zehir yeşili ile bekliyor...
Birlikte düşünmek istediğim konular:
1)Motor yürüyene fazla girişemeyeceğim. Mazda lantisleri biliyorsunuz, fren, yol tutuş zaafları var. Bunları en azından yaylı bir megane II seviyesine çekmek için bana bir bütçe ve parça listesi açıklayabilirmisiniz?
2)Ölür müyüm?
3)roll-cage fiyatları ve trafikte polis amcalarla ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
Ayrıca karoserin rijitliğini artırarak bana ekstra önden kayma sorunu yaşatır mı?
Sağolun şimdiden.