bu aracın geçmişi hakkında bilgisi olan vardır umarım almayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
BMW 3 Serisi 3.20i 1998 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 31162840
bu aracın geçmişi hakkında bilgisi olan vardır umarım almayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
BMW 3 Serisi 3.20i 1998 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 31162840
geçmişini bilmiyorum da emsallerine göre baya güzel duruyo fabrikasyon M km düşük manuel vs. biraz daha pazarlıkla alınabilir..
zaten öyle sürat hız istemıyorum araba düzgün olsun yeter bi bakalım bilenler çıkıcaktır inşallah.
arabanın geçmişi hakkında bilgisi olan yokmu![]()
30 lira ayrıca verilmez 3.20 ye yazıktır günahtır
gidişi pek iyi değil de fiyatı uygun oldu mu çok durmaz satılır
BMW 3 Serisi 3.20i 1997 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 71224783
bu araç fiyatına göre iyi, izmirdeydi daha önce
ilan açılıyodu açılır heralde tekrar![]()
zamanında pederin 3.20i si vardıtek damla boya olmamasına ragmen komik bi fiyata gitti.. Yerinde olsam bu kadar vermezdim. Satacagın zaman kendinide düşün zararına vermek zorunda kalabilirsin
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
en çok istediğim araç zamanı gelince alacağım inşallah bitane. yalnız gerçekten fiyatları çok uçuk sahibinden de falan pazarlara da çok zor düşüyor. temizini bulabilirsin inşallah.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
inşallah bakalım ne olcak
3.20 bakıyorsanız bence otomatik bakın zaten performanslı bir araç değil en azından cabrionun keyfini çıkarırsınız![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
fiyatı pahalı diyen arkadaşlar varda ucuza araba kalmadı ki düzgün ankarada olsa o paralara satılırdı.
sezon sonu benim arkadaşa almıştık 98 model bir cabrio 26.000 Tl ye hardtop otomatik kmsini bizden önceki arkadaşlar düşürmüşler. 200 bin km düşürmüşler arabaya 2 kere motor yapılmış arkadaşın sağ önden tıklatmışlardı park halindeyken far ve sinyal kırılmıştı arabanın güneş yanığı vardı belli bölgelerinde döşemeye ihtiyacı ve janta ihtiyacı vardı leylek specti 27.5 e o haliyle verdi 2 ay sora eğer arabanın kasası düzgünse jant dışında bir ihtiyacı yoksa pazarlıkla alınır. *** geçmiş e30 cabriolara istiyorlar bu paraları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)