Sattığım megane 2 aracımın teneke jantları durmakta orjinal olarak .Bunu aldığım 1999 civic e bijon aralığı uyar mı ? Mevcut kış şartlarından değiştirmek istiyorum
Sattığım megane 2 aracımın teneke jantları durmakta orjinal olarak .Bunu aldığım 1999 civic e bijon aralığı uyar mı ? Mevcut kış şartlarından değiştirmek istiyorum
Coğrafya kaderdir
Bijon ölçüleri ikisinin de 4x100.Uyar.
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Teşekkür ederim
Coğrafya kaderdir
Uyar ancak göbek çapları farklı olduğundan ötürü bilezik kullanmanız gerekir. Yanlış anımsamıyorsam Honda 58 Renault 60mm göbekleri var
bilezik olmazsa ne olur tam oturmaz mı ?
Coğrafya kaderdir
Kışlık lastik olacağı için maximum 2 hafta takılı kalacak
Coğrafya kaderdir
Parası sorun değil Lastikçi zor bulurum
Coğrafya kaderdir
Yüksek sürat yapmayacaksan sorun olmaz. Fakat unutma jantı poryanın faturası değil bijonlar taşıyacak. Sağlıklı değil yani
Anladım yarın bilezik ayarlarsam değiştircem Bilgilendirme için teşekkürler
Coğrafya kaderdir
ep2 den çıkma momo gtr taktım ben k4m megane coupe ye. erenin dediği gibi bilezikler ufak geldi. tornacıda içlerinden aldırıp taktım 10 numara oldu. yalnız benimkinin et si biraz farklı idi. jantlar hafif dıarda kaldı. daha da süper oldu sanki spacer takmmış gibi![]()
eğer jantın torna görmesi sorun değil derseniz Fiat jantı bakın bijon aralıkları 4x98 dir göbeği de tan yada çok dar geliyor diye biliyorum.Hem bijon deliklerinden hemde göbekten aldırırsınız orj. gibi oturur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)