Sisli yoldu olucak iş değil cesaret hapımı içmişler bunlar anlamadım vlla
bazı yerlerde sis var adam ölümle dans ediyor resmen bu arada 2.yoruma güldüm![]()
yol dümdüz kaymak gibi yol
yoldakiler avrupalı eğitimli kültürlü adablı araba nasıl sürülür kurallara nasıl uyulur bilen insanlar
arabayı sürenlerde kesin o yolu biliyordur nerde viraj var nerde bir şey var
bence çok doğal adam kadranı dayamış ben süratten çok insanların bilinçli sürmesine hayran kaldım kimse şerit ihlali yapmıyor
bizde olsa adam lada ile 120 ile sol şeridi kapatmış gider arkadan ferrari gelse yol vermez kamyonlar desen sol şerit orta şerit basarlar.. insana güvende var basarken orda..
Burda korna sellektör yapıyosun 200le giderken önüne atlıyolar göre görebenım cahiller cahili ülkem..
Görüş ve duruş mesafesinin orantısını getiriyor akla![]()
Adamlarin soforleri harbi adam gibi suna bak ya sol serit bombos.
Turkiyede soldan 90-100le giderler yada sen arkadan 200+ gelirken sellektor yapmana ragmen sigirin biri onune atlar..
iyi cesaret adrenalin depolamıslar![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
sabah yürek yemişş![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Yüksek hızda bile araç stabil, Yolda düzgün tabi
2001 Clio 1.4i RTA AC : SOLD
1990 Honda Civic : SOLD
Otoyolda diğer sürücüler medeni, ne güzel yol veriyorlar diyorsunuz da bence m5 şoförü daha medeni. Eğer sol şeritte adam önceden sollamaya çıkmışsa yeri gelince 300'den 140'a düşmek de zoruna gitmiyor. Efendi efendi düşüyor ve bekliyor. Bizde olsa sellektör manyağı yaparlar o sollamadaki adamı. 300'den 140'a düşmek şöyle dursun, bizde adam vites düşmeye üşeniyor... Bi üşenmediği sellektör... Tiki tutmuş gibi bırakmıyor sellektör kolunu...
aynısını bende yaptım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)