gti masallah iyi gidiyo
"borked" yazıyor, izleyemiyorum :S
Aracımı almadan evvel baya gti videosu aradım ancak bu normal degil opc ile bu kadar fark olmaması gerek
sartlar ne ? stock vs stock ?
sanki opc sahibine acil bir tlf gelmiş ve olaydan kopmuş gibi...
Ogun ordaydim. Polo gti daha 800 km de. Opc ise bakimsizdi. Simdi olsa sonuc bu sekilde olmazdi sanirim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
CamCar süper gidiyor
Polo gti DSG ile süper gidiyor stock halde bile ancak OPC nasıl gider hiç şahit olmadığım için yorumumu camcardan yana kullandım![]()
opc nin sahibi siteye üye bir arkadaşımız... polo stok opc'de eksikler vardı sanırım
normal şartlarda bunun tam tersi olur....
03 STİ
Normalde performans olarak aralarında çok fark yok. Kafa burun gitmeleri gerek. Poloda yazılım olsa çok daha fazla olur ara. Vites geçişleri ve içerilerindeki ağırlık farklılıkları bu sonucu çıkarmış olabalir. 3 boy fark var aralarında çok yüksek bir fark değil.
IN BOOST WE TRUST
Bu eski bir video. Videodaki polo gti showroomdan çıkalı sanırım 250-300 km felan olmuştu. Araç tek kapı ve cam tavan olmayan emsallerine göre hafif biraz daha hafif bir polo gti. Araç tamamen stock. Corsa opc'de de yanlış hatırlamıyorsam turboback egsoz ve ekstradan filtre vardı. Sonuç normal.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)