arkadaşlar 1.9tdı bora alıcam 90 hp ile 110 luk arasındaki farkları öğrenebilirmiyim temiz bi 90lık buldum 110 luk istiyodum lutfen yardım edermisiniz 1.9 tdı konusu olduğunu biliyorum ama acil birilerinin görmesi amaçlı![]()
arkadaşlar 1.9tdı bora alıcam 90 hp ile 110 luk arasındaki farkları öğrenebilirmiyim temiz bi 90lık buldum 110 luk istiyodum lutfen yardım edermisiniz 1.9 tdı konusu olduğunu biliyorum ama acil birilerinin görmesi amaçlı![]()
temel olarak pompa ve enjektörler farklı. ikiside kolayca yüklenir problem olmaz ayrıca 90lık olanı alırsan elimde bir boy büyük enjektörler var onları takarsan zaten 120hp civarı güç alırsın![]()
RACE WERKS
evde duruyor enjektörler+20hp stock beyin
![]()
RACE WERKS
arkadaşlar benim aracın çekişinde anlık değişimler gözlemliyorum.bazen kalkışlarda fazla gaz vermsem bile felaket derecede tork hissettiryor.bazen de o kadar şiddetli olmuyor.hava akışmetresinin değerleri düşüktü.temizlettim baya düzeldi.ama zaman zaman yine hissettiriyor kendin.başka sebebi nedir acaba?turboda hafif uğultu var.acaba balansı bozulunca böyle br dengesizlik yaparmı?teşekkürler...
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)