http://eeepc.asus.com/tr/index.htm
Fiyat için kesin olmamakla beraber giriş seviyesi icin 259 dolar civarından başlamasını planlıyorlar çok satılacak bi urune benzıyor![]()
http://eeepc.asus.com/tr/index.htm
Fiyat için kesin olmamakla beraber giriş seviyesi icin 259 dolar civarından başlamasını planlıyorlar çok satılacak bi urune benzıyor![]()
normal bir laptopun yanındaki boyutu ve açılışı normal bi laptopa göre daha hızlı..
yurtdışı fiyatı 399 $ türkiyede vardır 500 $..
burdada aynı serinin farklı modelleri 2g 4g
![]()
2000 A3 8L
8 gb harddisk var , bi de 4 gblık usb harddisk alıcan yanına
fiyatı ne kadar olcak acaba, kesinleşsin de. İhtiyacım var böle bişeye. Benim laptop eşşekölüsü gibi olduğu için...
abi kesin almak lazım süper bişi bu![]()
tam ozellılerını bulamadım ve sankı bı garıp geldı normal pc gıbı deıl :S
tam ozellıklerını bılen bırı yaazabılırmı wireless varmı vs?
KA Style
ulan ben -de seviniyodum 800ytlye toshiba aldım diye bilseydim almazdım
Mapping internet felan için ideal. bana gelicek bikaçtane gelince yazarım yorumlarımı ama haziran ayında ekranı biraz daha büyük olanı çıkacak.şuan 7" ekran![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
daha ne işte ya mis , 7inç. Hakkaten mapping falan için ideal özü , ne diosun bu duruma![]()
cano toplu alımlarda indirim varsa verelim siparişi![]()
bende geçen gün araştırdım aklım yatmıştı.. fiyatlar da böyle olursa kaçmaz.. 2lik yeter sanki bence. internete girsin yeter.. yada parçalayıp car pc yaparız![]()
haha Efe abanalim olm cep telefonu gibi tasiriz heryere :P
olm kucucuk zaten , iPhone tadında hafızası falan da var. Kesin alalım![]()
msne girsin internet azcıkda mp3 wireles falan mis harbiden aslında alıcaksın sonra bide hard disk mesela yada flash bellek![]()
ocakta bi gelsin türkiyeye zaten bayagı bi satacagı kesın 5 renk seçenegi war beyaz ideal ama:d bunun yanına muzikleriniz için external hdd 4 weya 8gb flashdisk çok iş yapar bununla beraber
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)