Acil Arkadaşlar 2009 Hyundai Getz in anahtarını içinde unuttuk arkadasta inerken kapıları kitlemiş yedeğide bulamıyoruz yardımcı olabilecek biri varmı ? Aracın ruhsatı bizde. Istanbul - Şişli/Fulyadayız
Acil Arkadaşlar 2009 Hyundai Getz in anahtarını içinde unuttuk arkadasta inerken kapıları kitlemiş yedeğide bulamıyoruz yardımcı olabilecek biri varmı ? Aracın ruhsatı bizde. Istanbul - Şişli/Fulyadayız
başıma gelmişti, en yakın lastikçiye gitmiştim adam T cetveli gibi bir metal parçayı cam lastiğinin arasından sokup tak diye açmıştı şaşıp kalmıştım
Onların kapılarda mandal var inerken basınca kitliyo kapıları kapılar kapanıncada dısarda kaldı işte. Çilingir açabilirmi ya açabilirse ariyim direk
camı kırın...
aynışey PTcruzer da olmuştu yetkili servis geldi kapının arasına tansiyon aletinin o şişen kısmı gii bişey koydu ufaufakufak şirirdi, sonra aradanbir çubuk sokup kapıyı açtı![]()
74 model sehpa...
çilingir veya yedek anahtar dışında burdan nasıl bir çözüm bekliyorsunuzki anlamadım...
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
pinpon topuyla bazı araçlar açılıyor tipoda denedik açmıştık sizinki açılırmı bilmiyorum denemekde fayda var![]()
kelebek camı kırardım ben olsam. çilingir dünyanın parasını alır akşam akşambide uğraş dur. çıkmacıda kelebek aramak daha kolay
Alarm kapıyı kitledi, tereddüt etmeden arka kelebeği kırdım. 2009 Getzin cami bayaa sağlanmış hemen kırılmadı ama 30tl gibi bir rakama taktılar, dora cam gibi biryerde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)