gülsekmi ağlasak mı bilemedim ama yazasım geldi komşu aracı sitenin önüne park etmiş 2 saat önce demin kapıcı komşuya gidiyor abi arabanın kapısı yok diyor adam bir affallıyorsonra benim zili çaldı gel beraber gidelim dedi bende ne oldu abi hayırdır dedim ??
arabanın kapısı yokmuş dedi..
neyi dedim.. ikimizide bir gülme tutdu neyse sokağa bir indik hakkatten arabanın kapıyı götürmüşleröyle mal gibi arabaya baka kaldık hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm hani teyp çalanı kolon çalanı camı patlatıp arabayı yoklıyanı değerli bir şey varmı diye görmüşdümde kapı çalanı ilk defa gördüm
araba 2011 model toyota corolla işin ilginç yanı komşunun corolla nın aynısı hemen arkasında park etmiş siyah renk bizim komşununki metalik gri komşununkini götürmüş demek abi öyle özel sipariş almış dedim gülüyoruz artık ne yapıcaz zaten kaskosuda var..
neyse polisi falan aradık polis geldi onlarda gülmeye başladı sonra konuşdukça öğrendikki bu mevzu çok yaygınmış bilhassa toyota hyundai ve honda bmw ciler dikkat etsin en çok bu araçların kapıları gidiyormuş..polis anlattı geçen yeni leventin ordan hondanın 2 kapıyı birden götürmüşler falan bizim komşuda benim hırsız vicdanlı tek şöförü götürmüş diyor
neyse şaka maka güldük falan ama dikkat etmek lazım...
bu arada bu olay iki saat içinde olmuş adam saat 5 gibi eve gelmişkimsede bir şey görmemiş
![]()