Yer Beylikdüzü Festival alanı
DSCN2933 - YouTube
Bunlarda Bonus :P
![]()
Yer Beylikdüzü Festival alanı
DSCN2933 - YouTube
Bunlarda Bonus :P
![]()
"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş....
yanlıyan arkdaşlar baya eğleniyorduYanlıyanları tanımıyorum
"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş....
mekan güzelmiş valla adamlar işi biliyo yumulmuşlar hemen
mekan baya iyimiş polis ne diyo onu anlamadımarkadaşlar birazcık daha diyo video bitiyo
![]()
güzelmiş
kesin biri şikayet etmiştirde polis gelmiştir yoksa adamlar kendi halinde eğleniyo
vay anasını ben gectım ordan kımse yoktu sıkayet olur dıye gırmedım pazr yerının arkasına gıttım bendene cok beylıkduznde oturan varmıs ıstede haberımız yokmus
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Drift yapmak FWD araçlarında hakkıfırsatı değerlendirmişler..
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
güzel görüntüler yakalamışsın teşekkürler + bu insanları anlamak cok güç ulan adam trafiğe kapalı alanda egleniyor gidiyorlar şikayet ediyorlar![]()
O şikayet edenleri varya![]()
polis dağılın burdan dedi herkez kaçtı enson ben gidiyorum arkmdan geldi niye drift yapıyorsunuz fln dedi abi bn değildim dedim bşka mini vardı çektim video'ya baktı güzel yanlamışlar dedi sonra ses yapıyorlarmı diye sordu yok dedim ruhsatı verip gönderdi
güzel bi soru abi :d bende bilmiyorum merak ediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)