Aracımın kaputu belirli bir hıza ulaştıktan sonra acayip titriyor kalkıp uçacak sanıyorum elle bastırdığımda biraz daha aşağı iniyor bıraktığımda tekrar biraz kalkıyor basık hali daha güzel bunu nasıl önleyebiliriz ?
Aracımın kaputu belirli bir hıza ulaştıktan sonra acayip titriyor kalkıp uçacak sanıyorum elle bastırdığımda biraz daha aşağı iniyor bıraktığımda tekrar biraz kalkıyor basık hali daha güzel bunu nasıl önleyebiliriz ?
İsten anlayan kilitciler yapar tabi ama kesin kilitten dolayi ise hani belki ayari bozulmustur yukarda kaliyodur oyle bisi dusundum ben
oturduğu yerdeki yaylar dişler hep paslanmış çamurlanmış büyük bir ihtimalle kilitten kaynaklanıyor herhangi bir aracın kaput kilidiyle değiştirsem olur herhalde.
bence menteselerıne baktır tipoda basıma gelmıstı kaputun sokulduyse menteselerı ıyı sıkmıyolar ondan oluyo sallanma 25+25 2 tan mentese aldım sorun kalktı
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Kaput kilitlendikten sonra el ile bastırdığınızda azıcık hareket etmesi normal. Kaputun ön uç kısımlarının yüksekliğini ayarlayan takozlar olur genelde panel üstünde. Onlar fazla yukarda ise yapar bu durumu. Yada kaput üstünde kilide geçen kısımın (dilin) civatalarında gevşeklik varsa
menteşe kısmındaki boşluk farkedilir bana göre muhtemelen kaputu kilitleyen parça yıprandı ve müdahale istiyor.
bindiğim diğer araçlardada hafif bir titreme oluyor o kadarı normal ama bu resmen fırlayacakmış gibi titriyor yurtdışında aynı model diğer araçların fotoğraflarına bakıyorum onların kaputları dahada basık benim aracın kaputu yüksekte kalıyor yarın detaylı bakayım olmazsa kilidi bi temizlerim teşekkürler.
teşekkürler bilgiler için yarın menteşelere kaput takozlarına ve kilidine bakıp sorunu bulmaya çalışacağım İnşallah kilitte değildir problem![]()
kılıt deyse bıdaha uzatan bırakma kaputu yaptırdıktan sonra hafıfce bırak uzutune basuzaktan bıraktıkca kılıt bozarsınn ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)