Aracıma 3,5cm yay alacağım.
Eibach'ın FK'den daha iyi olduğunu biliyorum fakat FK 80TL iken Eibach 175TL.
Bu farka değer mi yoksa FK işimi görür mü?
Aracıma 3,5cm yay alacağım.
Eibach'ın FK'den daha iyi olduğunu biliyorum fakat FK 80TL iken Eibach 175TL.
Bu farka değer mi yoksa FK işimi görür mü?
Ford Fiesta RED 1.0 Ecoboost 140HP
4 eibach yayı 175 liraya alıyorsanız o fiyatada cok itimat etmeyin derim.. gerçi fiyatlarından haberim yok yanlıs yönlendirme olmasında.. Resmi yurtdışı sitesinden bir yerden yurtdışı fiyatlarına bakın, nihayetinde üretildiği memleketten daha ucuza satılıyorsa burada, vardır bir aksaklık bu işte diye düşünüyorum.
edit : sizin aracın arkaları torsiyonmu pardon?
gerek yok fk al bende cakma makma aldım gayet ıı
Tabiki Eibach, ama fiyatlar neden böyle ? Corsa c için benim bildiğim Sahte fk'lar 150 orj. coil-ex 240 Eibach ise 300+
Edit.. Anlaşıldı..
...
tabi, cok zorlamıyorsanız limitleri, arkadaşın dediği gibi cok kurcalamaya gerek yok fakat, atıyorum üretim sıkıntısından dolayı sağdaki yaylanma oranı sola göre farklıysa eğer ki merdiven altı bir üretimde bunun olması cok muhtemel, yani malzeme homojen olmama durumu cok yüksek.. işte böyle bir durumda yüksek süratte manevra yaparken başınıza iş açılabilir, bu yay konusu basit mesele değil.
Doğru diyorsunuz tabi. Yay alıyorum ki limitleri zorlayacağım. Parayı basıp Eibach alsam da kafamda ''acaba sahte mi?'' diye soru işaretleri dolaşacak. Nasıl bir memlekette yaşıyoruz işte.
Sem Tuning var Aksaray'da bilirsiniz belki. Fiyatlar oranın fiyatları. Daha önce oradan alışveriş yapan oldu mu acaba?
İşin ilginci de sitenin sporsorundan fiyat aldım 260TL civarı Eibach ProKit. Sem Tuning 175TL'ye satıyor. Gel de ikilemde kalma şimdi....
Ford Fiesta RED 1.0 Ecoboost 140HP
Eibach Tr distribütörünü bulun içiniz rahat etsin, fiyatlar orj.'se aynıdır.
...
206 Quiksilver da mutlaka eibach 50 mm
35 mm birşey ifade etmez
Uzun süre 50 mm eibach lı 206Quiksilver kullandım..
Fk normal kıvamda bir markadır eibach gibi zaten olamaz eibach konforunu çok bozmaz fazla sert değildir yol tutuşu çok iyidir. aradaki fiyat farkı bundan ibaret.
ikisininde bayiliği var elimde FK TR'de yapılmaya başlanmış 2008 honda civic'e taktık ses yaptı , hortumla kesmeeye çalıştık ses kesilmedi orjinal FK bulursan kaçırma al fiyat ne olursa olsun ama şuanlık durumda eibach tak coil-ex'de öneririm güzel yay .
Peugeot Sport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)