Scirocco sorgularini sadece buradan yapınız.
Scirocco sorgularini sadece buradan yapınız.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
konu boş kalmasın...alacağımdan değil de araç hakkında bilgisi olan var mı?
Volkswagen Scirocco 2.0 TFSI Sportline 2010 Model 59.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 70764582
Demin bir konu açmıştım silindi ve buraya da yazayım dedim..
Bu aracı bilen var mı ? iyi-kötü yorumları bekliyorum![]()
Aracı (Ciddi) Arkadaşa düşünüyoruz.. Saygılar...
Önceki konuda dediğim gibi plaka doğuşun test aracının plakasına benziyor , eğer o ise 1-2 parça değişeni olması lazım
Fotolar benim kendi çekimimdir (nereden aldınız onuda merak ettim)
Bizim şirketin aracıydı. D plaka olması (patronların soyismi ve şirketin ismi D ile başlıyor) o nedendendir. Araçta ABT kit ve ABT chip'i biz yaptık (kendim ilgilenmiştim)
Daha sonra satıldı ama durumunu sorabilirim. Kaza olmaması gerekli.
Suan arac yakin bi abimizde.. Aracda kaza vb. gibi seylerin olmadigini soyledi ce mesaj olarak sorgulattigim zaman aracin 2 tane kazasi cikiyor.. 1.000 kusur tl lik 2009 ce 2011 yillarinda.. Acaba nasi bi kazasi var ? Ve kayitlarda olmayan bi kaza vb. gibi seyi var mi onu merak ediyorum..
varsa uygun fiyatlarda temiz kazasız scriocco Satalım müsterisi hazır =)
Hayırlısı be gülüm
2009 boyasız, kazasız düşünen olursa satabilirim. Aciliyeti yoktur, maksat değişiklik![]()
arkadslar arac hakkında bılgısı olan var mı ? ilan süresi gecmıs arac sahıbıyle gorustuk ufak tefek pruzler kaldı. arac 160'lık Ruhsat bılgılerınde 90 Kw yazıyor. Trafıkte yanlıs mı yazılmıstır? yoksa 122 lıkmıdır ?
Volkswagen Scirocco 1.4 TSI Sportline 2011 Model 65.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - Pasif İlan - 51695930
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)