Bu film paranormal activity gibi fos mu yani hikaye gerçek die başlıo film bi çok film de oldugu gibi ama gazete kpürü falanda gosterio bilgisi olan varmı olay yaşanmışmı Ona gore izliycemde![]()
Bu film paranormal activity gibi fos mu yani hikaye gerçek die başlıo film bi çok film de oldugu gibi ama gazete kpürü falanda gosterio bilgisi olan varmı olay yaşanmışmı Ona gore izliycemde![]()
Instagram : WideBodySixty
Hayatından 2 saati çıkartmak istiyorsan izleyebilirsin. Bu kadar kötü bir film görmedim.
Ciddimi yaw diğer türk korku filmleriyle karşılaştırsan hangisinden iyi dersin yoksa hepsinden kötümü
Hocam benim bildiğime göre bu olayın geçtiği yerdeki Jandarma kuvvetleri zamanında kaçakçılık yapıyorlarmış ve bu işi gece yapıyorlarmış. Bu yüzden köydeki insanları geceleri cin çıkıyor gibisinden hurafelerle kandırmışlar ki kaçakçılığı rahatça yapabilsinler diye.
Cin muhabbetini duyan haberciler mekana anında intikal etmişler ama onlar varken jandarma kaçakçılık yapmadığı için bi şey bulamamışlar ve köyde çocuğun birine kamera vermişler. O da gece gizli gizli çıkıp bu olayları çekmiş. Çocuk jandarmaları cin zannetmiş vs. en sonunda jandarmanın foyası ortaya çıkmış fln.
Bu filmi yapan arkadaşlar da demiş ki "Türk halkı cinli perili işi çok sever, hadi para kazanalım."
HVAC
Zira yabancı film olsa alıştık en başta gerçek hikayedir yazısına tınlamıoruz ama türk filminde görünce şaşırdım acaba mı dedim
dedeler deyince aklıma ***** caps geldi
Anlayan anladı, bilen bilir spec![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Ben Musallat serisinin 1. filmini ilk başa koyarım. Onunda 2.sini pek beğenmemiştim.Şunu söyliyeyim Dabbe2'yi seyrettiysen ondan bile kötü. Çekimler gerçek çekim deniliyor ama değil. Film gerçek deniliyor ama değil. Filmi sonuna kadar izledim. En sonunda cast bittikten sonra çok hızlı bir yazı geçti, bu filmdeki olaylar ve kişiler hayal ürünüdür tarzında. Tamamen kandırmaya yönelik hareketler işte![]()
Dabbe 2 yi biliorum ya ciddi gülmüştük sinemada yarıla yarıla.Dur bakalım bunuda izliyim neymiş içimde kalmasın![]()
***** caps in zenci versiyonu olmasın![]()
o doğal olarak 2 saat sürer kanımca ztn film tadında![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Beyler , siz korku cu adamlarsınız bilirsiniz...96 97lerde starda bi türk korku dizi denemesi olmuştu , ismini vss hatırlayan varmı?
İzliyorum şuana kadar iyiydi gerçekçi yani sıçmazlarsa böyle giderse iyidir bakalım.Özellikle konuşmalara dikkat ediyorum rol mü gerçekmi diye rol yaptığını belli eden az kişi var hakkaten böyle bişey olmuş olsa aşağa yukarı böyle çekimler olurdu heralde tabi daha başındayım bakalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)