kazasız belasız kullan dostum. çok şık aracın var. bi kaç yerinde boya atmış herlade. ufak rötuşlarla sorunsuz hale getirebilirsin. ellerine sağlık. iyi günlerde kullan.
masallah guzl araba sisler pek hosuma gıtmedı keske orjınal sislerı olsaymıs cok cici olcakmıs Allah kaza bela vermesın
sade ve şık bir araç olmuş,,beyaz yakışıyo bu kasalara gerçektende,,,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğile....bu arada uzun yolda çok mu kullandın aracını öntampon ve kaputta ufak dökülmeler olmuş sanırım..........
güzelmiş![]()
Maşallah sade şık iyi gunlerde kullan.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
maşallah bı hks egzoz yakışır
www.honda-tech.com
bence sislerde basarili sadece montajda sorun var biras portlemis gibi duruo ki portlemis ztnbence uygun bi aparatla vs.. iceri alinirsa sisler guzel durur(tahminm angellarla uyumlu olsundie onlarida angelli aldin)...kazasiz belasiz kullan sade hoš olmush..
sisler benim hosuma gitti ama onura katılıyorum...bide momolar agır gelmiyormu o araca biraz daha hafif bi jant al bence
panjurda cok yakısmıs bu arada kucuk ama hos bi islem
teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun
sisleri orjinali ile değişmedim çünkü orjinler çok pahalıydı şimdide yan sanayileri çıktı ama değiştirmeye fırsat bulamıyorum açıkçası...
jantlar pek ağır değil hatta performansından hiç negatif etkisi olmadı desem yeridir.
daha önceden jsv nin oval yukarı uçlu egsozu wardı ve orta susturucu iptaldi güzelde sesi vardı ama polisle ufak bi dalaşın ardından sökmek zorunda kaldım.. 1 ay kadar oldu sökeli ama bu şekilde hiç keyifli değil..
aracı uzun yolda kullandım evet çünkü şehir dışında okuduğum için sadece yaz tatillerinde tatile giderken kullanabildim zaten benden başka aracı kullanan yok kapalı garajımda yatıyor ben yokken..
ufak tefek sıyrıklar oldu tamponda rutuş attım ama yıkamada yeniden attı.. daha güzel bi işçilikle düzeltebilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)