evet beyler varmı bişielr bulan bana amaorti bile çıkmadı dogrusu ve bu 25 tılyonun 4kişiye bölunmesın cok hoşuma gıtmedı sacmalık ...![]()
evet beyler varmı bişielr bulan bana amaorti bile çıkmadı dogrusu ve bu 25 tılyonun 4kişiye bölunmesın cok hoşuma gıtmedı sacmalık ...![]()
www.honda-tech.com
KA Style
hadı ln sende ne mılanosu pasaportu alsın hele hahahahaha....bana cıksaydı sana bı typer:P:P:P:P
www.honda-tech.com
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
sana cıksada sölmezsın![]()
www.honda-tech.com
bana çıksaydı ferro lambo falan alıp dizel fiesta motoru ile swaplardımuhauhahuahua
![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Hemen öle alamazsın enzoyu koç![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
mersin ve gaziantep teki arkadaslar etrafı gözlemlesin böle aniden bmw merso artısı olursa (***** o kadar paraya kolleksıyon yapar adam) (yada bana cıksa yapardım) yada ferro lambo gelırse bılınkı odur
bu arada hakkaten tek kısıye cıksa adama nasıp olmazdı dıye dusunuyorum..
umarım ıhtıyacı olana cıkmıstır dıcemde hanhgı ınsan evladının 6.2 tirlyona ihtiyacı var orasıda mechul.. güzel günlerde harcasınlarda... allah sasırtmasın
bakın adam daa parayı almadan bızım cene yorulmaya basladı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)