User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Ulaştırma Hizmetleri / Lojistik okuyan-okumuş varmı ?

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ulaştırma Hizmetleri / Lojistik okuyan-okumuş varmı ?

arkadaşlar / abilerim / ablalarım merhaba öncelikle, ben lise son sınıfa gidiyorum ve bölümüm ulaştırma hizmetleri / lojistik..

önümüzdeki ygs sınavı neticesinde kendi bölümümle ilgili bir üniversiteye gitmek istiyorum, bu bölüme gidenler, gitmeyi düşünenler veya bitiripde çalışan yani kısacası alakalı herkezden görüş, ve tavsiye almaya açığım

hangi okulları tavsiye edersiniz ? şuan için istanbul üniversitesi var aklımda 380 küsürle almış geçen sene en az, sanırım bu bölümü bünyesinde barındıran ilk devlet okuluymuş kendisi, daha başka tavsiye edebileceğiniz, okullar veya bölüm değişikliği yapmadan bu bölümle ilgili gidebileceğim farklı dalları varmıdır ??

yardımlarınızı ve özellikle tavsiyelerinizi bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu aşşağı düşmüş, tüm iyi niyetimle cevap veren çıkar belki diye upupup yapıyorum

oytun200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Beykent Üniversitesi uluslararası lojistik mezunuyum.Hocaların bi çoğu bu alanda uzman olmuş kişiler değil.ama ona rağmen kendini bu alanda yetiştirende var.yani kısaca hocaların kalitesi yarı yarıya.Mesleki dersler çok fazla ve ayrıntılı bu bir avantaj tabi.Lojistikle ilgili gördüğün dersleri bir başka okulda duyman çok zor.Diğer okullarda 2 sene Türkçe,Matematik dersi görüp Lojistik diploması alanlar var.okulda sınıf geçme politikası çok kötü.2 senelik bölümü 4 senede bitirdim ben.hala daha okuyan arkadaşlarım da var.sadece bu bölüm içinde geçerli değil bu durum.orta sınıf bi öğrenciysen Beykent e yanaşmamanı tavsiye ederim.

umarım yardımcı olabilmişimdir...

AFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan bende 1o. sınıftayım şu anda ,konuyu takipteyim bölüm hakkında gelecek için sürekli iyi konuşuluyor ve kesinlikle öğrenebildiğin kadar dil öğren diyorlar ingilizce tabiki kafadan artık sayılmıyor bıle onun yanına ne eklersek kardır gibi
    yalanmotors

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oytun200sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Beykent Üniversitesi uluslararası lojistik mezunuyum.Hocaların bi çoğu bu alanda uzman olmuş kişiler değil.ama ona rağmen kendini bu alanda yetiştirende var.yani kısaca hocaların kalitesi yarı yarıya.Mesleki dersler çok fazla ve ayrıntılı bu bir avantaj tabi.Lojistikle ilgili gördüğün dersleri bir başka okulda duyman çok zor.Diğer okullarda 2 sene Türkçe,Matematik dersi görüp Lojistik diploması alanlar var.okulda sınıf geçme politikası çok kötü.2 senelik bölümü 4 senede bitirdim ben.hala daha okuyan arkadaşlarım da var.sadece bu bölüm içinde geçerli değil bu durum.orta sınıf bi öğrenciysen Beykent e yanaşmamanı tavsiye ederim.

umarım yardımcı olabilmişimdir...
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler abi, kaç puanla girmiştin ve başka nereleri tercih olarak yazmıştın ?

Alıntı AFy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan bende 1o. sınıftayım şu anda ,konuyu takipteyim bölüm hakkında gelecek için sürekli iyi konuşuluyor ve kesinlikle öğrenebildiğin kadar dil öğren diyorlar ingilizce tabiki kafadan artık sayılmıyor bıle onun yanına ne eklersek kardır gibi
    Bölüm bize hocalar tarafından 3 senedir gayet olumlu bir şekilde anlatılıyor, evet geleceği olan bir alan, ışnlanma geliştirilip yaygınlaşana kadar iş buluruz diye kendimi avutuyorum en azından şimdilik ulaştırma/ulaşım/taşımacılık sektörünün ölmesi biraz zaman alır yani

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EMG okuyordu galiba, görürse yazar muhtemelen.
    K.

oytun200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç puanla girdiğimi hiç hatırlamıyorum,ek kontenjandan girmiştim ben.o zaman daha yeni ikinci öğretim açılmıştı.aynı bölüm olarak arel i tercihlere yazmıştım.o da o sene yeni açılmıştı.ama onla ilgili de pek iyi duyumlar almadım.

ozkanfaruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dumlupınar üniversitesinde 2 yıllık okuyorum Lojistik bölümü,şuan 2. sınıftayım bu sene bitecek kısmetse. Kütahya il milli eğitim müdürü tanıdıktı,gittik fikir aldık tavsiye etti. Oku derim,pişman olmanı gerektirecek birşey yaşamadım henüz ben. Ayrıca lojistik şirketinde çalışan bir abimle konuştum bugün , iş çok adam yok demişti. Geleceği olan bir bölüm. İstanbul üni. DGS ile girmeye calıscam bu sene bakalım kısmetse hayırlısı. Kazanabilirsen ne âlâ derim

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AFy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yabancı dıl olarak secebılıcegın secenekler bence basta çince sonrasında rusça yada turkıyeye en çok nerden mal gelıyo onu arastır derım ona gore dıl konusunda yolunu cızersın

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manisa ' da okuyan bi arkadaş vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oytun200sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç puanla girdiğimi hiç hatırlamıyorum,ek kontenjandan girmiştim ben.o zaman daha yeni ikinci öğretim açılmıştı.aynı bölüm olarak arel i tercihlere yazmıştım.o da o sene yeni açılmıştı.ama onla ilgili de pek iyi duyumlar almadım.
    abi sen kötü duyum diyince içime kurt düştü hep bak, özelden yazarmısın

Alıntı ozkan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dumlupınar üniversitesinde 2 yıllık okuyorum Lojistik bölümü,şuan 2. sınıftayım bu sene bitecek kısmetse. Kütahya il milli eğitim müdürü tanıdıktı,gittik fikir aldık tavsiye etti. Oku derim,pişman olmanı gerektirecek birşey yaşamadım henüz ben. Ayrıca lojistik şirketinde çalışan bir abimle konuştum bugün , iş çok adam yok demişti. Geleceği olan bir bölüm. İstanbul üni. DGS ile girmeye calıscam bu sene bakalım kısmetse hayırlısı. Kazanabilirsen ne âlâ derim
    DGS zor oluyormuş / yüksek puan yapmak gerekiyormuş diye duymuştum, bu işin içinde biri olarak, bi yardımcı olurmusun abi? dedikleri gibi zormudur?

Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yabancı dıl olarak secebılıcegın secenekler bence basta çince sonrasında rusça yada turkıyeye en çok nerden mal gelıyo onu arastır derım ona gore dıl konusunda yolunu cızersın
    çok haklısınız, ingilizce haricinde bir başka dil de gerekir oldu, önce bi ingilizceyi halletmemiz lazım ama

Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Manisa ' da okuyan bi arkadaş vardı
    Konuyu gördükçe yardım edeceklerine eminim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)