iskenderun er eğitim alayına çıktı askerlik 92/1 gidiyorum. Var mı forumdan iskenderunda yaşayan orda askerlik yapan? yada 92/1 gidicek olan?
iskenderun er eğitim alayına çıktı askerlik 92/1 gidiyorum. Var mı forumdan iskenderunda yaşayan orda askerlik yapan? yada 92/1 gidicek olan?
way arkadaş gemici kağıdı olan benispartaya gidiyom sen denizci gidiyon
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-gidenler.html buraya bi bak istersen![]()
Ben acemi birliğini orada yapmıştım 7/2 olarak usta birliği Ankara Deniz K.K. hayırlısı olsun oradan düşeceğin yerler belli zaten rahat edersin. Acemi birliğinde de eğitim yok gibi birşey çömel kalk hariç![]()
EkN garage
Memleketime gidiyosn dostm hayırlı olsunn varsa yardımcı olacağım bisey pm at
geçen sene aralık 18 de ordaydım. 10.bölükteydim. acemilik 12 gün yaptım. sonra usta birliği istanbul Beşiktaş. bu soğuk günlerde güzelce bir için ısınır. sıkıntı olarak hiçbir zaman durmayan rüzgarı, 7500 kişiye hizmet veren 2 kantini ( başında 2 asker ), bölükler ve hergün eğitim için gideceğin anfileri söyleyebilirim. bak bu anfi lafımı unutma. ordan geldikten sonra bu kelimeden tiksineceksin. bu anfilere gitmek için günde en az 4 km yol uygun adım yürütecekler seni. kesinlikle yanında çamaşır, elbise felan getirme. herşeyi fazlasıyla veriyorlar. birde usta birliğin %80 istanbul olur. sana seçenekleri söyleyim. iskenderunda kalabilirsin, istanbul - Beşiktaş, Sarıyer, Kasımpaşa, Beykoz,Fenerbahçe Ordu Evi, Çanakkale, İzmir, Dalaman, Fethiye... sormak istediğin herşeyi bana sorabilirsin. UNUTMA BAHRİYELİ OLMAK AYRICALIKTIR... derler.... birde sakın hasta olma, olsanda sakın revire gitme. iğne manyağı yapıyorlar ve komutanlar işi gücü bırakıyor tüm iğneleri bitirene kadar sana dünyayı dar ediyorlar. unutmadığım şey acemiliğe girerken nizamiyeye yazılmış olan YUVANIZA HOŞGELDİNİZ yazısıdır. kaldıki ben onu WELCOME TO HELL diye tercüme edebilirimallah yardımcın olsun. şimdiden hayırlı teskereler.
hayırlısı olsun... ben acemi birliğini orada yaptım...
sıra sıra anfiler var... her anfinin altında ufak büfeler var.. oralara kapağı atmanı tavsiye ederim... anfi altındaki büfelerde bir sekilde çalışırsan istediğin zaman duş alma imkanın var...
hayırlı teskereler....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)