sa arkadaşlar 2010 model 28bin km deki aracıma ecu hariç motor modifiyesi olarak başka neler yapabilirim ? komple düz boru ? açık hava filtresi vb. türü şeylerin hangiisi ile en çok performans artışını sağlayabilrim ?
sa arkadaşlar 2010 model 28bin km deki aracıma ecu hariç motor modifiyesi olarak başka neler yapabilirim ? komple düz boru ? açık hava filtresi vb. türü şeylerin hangiisi ile en çok performans artışını sağlayabilrim ?
sadece bunlar değil saydıklarım ve onlara benzer diğer modifikasyon işlemlerinide kattım işin içine. yani herşeyin başı yazılımmı ? yazılımsız hiç bişey yapılamıyormu bu araçlara ?
Yaparsınızda yazılım olmadan bir anlamı olmaz bunları yapıp alamıcağınız gücü yazılımla alabiliyorsunuz . Turbo upgrade vs hariç
turbo upgrade vs herşeyi yapsanda dizel araç yazılım hertürlü isticektir, bunların hepsinin denemiş bir dost tavsiyesi![]()
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
yazılıma verecek 500tl param yok şuanama diğer işlemleri yapabilecek kadar var örn: kat iptali egzoz hava filtresi falan filan
yazılım yapmadan para harcıcaksın ama sonuç alamıcaksın illaki yazılım yapıcaksın bu sefer sana daha pahalıya patlıcak hiç uğrasmadan yazılıma gir derim.
bence önce downpipe komple egsoz ve filtre sistemini yap yazılım için alt yapını hazırla tekrar para biriktir ve yazılımla son noktayı koy.
Dp egzost filtre yap para biriktirip turbonu buyut en sonda yazilim yap en guzeli yada arabayla o kadar ugrasamam diyosan biriktir yap yazilim devam et
ben ecufast yazılım kullanıyorum onun dışında hiç bişey yok arabamda seninde direk yazılım yapmanı tavsiye ediyorum çünkü yazılım dışı yapıcakların 2 boy farkettiricekse yazılım 5 boy farkettiricek ki yazılım arkadaşların dediği 500-600 civarı tutuyor ben dp yaptırmak için fiyat aldım 400 küsür dendi.filtre konusunda benimde bilgiye ihtiyacım var kutu içi filtre almak istiyorum hangi marka tavsiye edersiniz?kn diyor herkes ama yağlı filtre arabaya zarar verebiliyomuş nedir bunun doğruluğu?
en önemlisi kendine bi yol çizmen bu araca kaç lira gömmek ne kadar kullanmak istediğindir. herşeyi sırasıyla yapman sağlıklı olur. direk yazılım yapsan sonra egsoz filtre yapsan yazılımı güncelletceksn turbo büyütsen yine yazılımı güncelleticeksn o yüzden en sona nokta gibi düşünmek lazım yazılımı..
direk yazılım yaptır aracın motor hacmi ztn kücük , yazılımdan sonra bile öle ciddi gücler vermicektir dp , filtre vs![]()
şimdi düz boru yaparsanız olmayan alt devirleriniz dahada düşer bence, kat iptali ve hava filtresi şu an yaparsınız sonra bütçe duruma göre yazılım yaptırılır..
...
dp yap diyen arkadaşların 1.3 cdti a dp yapınca ne hale geldiğini biliyorlarmı merak ettim benim tavsiyem para olunca direk yazılım yapılması
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)