Su an hava 3 derece fln ve ben 1 haftadir kirli olan arabami yikadim ve simdi cila atiyorumTum arkadaslarim guldu ve delisin sen deyip gitti
Dusunuyorumda haksiz degiller. Acaba sadece benni boyleyim yoksa forumda herkes boylemi ?
Su an hava 3 derece fln ve ben 1 haftadir kirli olan arabami yikadim ve simdi cila atiyorumTum arkadaslarim guldu ve delisin sen deyip gitti
Dusunuyorumda haksiz degiller. Acaba sadece benni boyleyim yoksa forumda herkes boylemi ?
geçen hafta 0 derecede arabayı yıkattım ve detailer ile üzerinden geçtim, ertesi günkü sonuç ise tüm kapıları donmuştu![]()
gecen hafta kar yağarken bn otoparkta cila atıyodum tek değilsin![]()
valla dün yıkadık bide cila attık derece nedir bilmiyormda kafa esince cok önemsemiyorm dereceyi yeterki o şevk gelsin![]()
amerikalı arkadaşları anlamak zor neye gülüyolarsa![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ben yıkatmayalı iki ay oldu herhalde.Şuan bir aylık ankara kar-çamuru ile siyahtan kahverengine döndü net olarak, Hele mercedes temmuzda yıkandı en son ama kıpırdamadığı için termemiz , yağan temizliyo arabayı
![]()
Araba yıkıyorum diye komsuyla kavga ediyorum adam su kullanmama takmış durumda ona inat gidip basınçlı yıkama makinası aldım adammı haklı ben mi ?![]()
Eskiden günde 2 kere yıkardım artık kötü havada ellemiyorum cunku bi yıkadımmı araba kuaförden cıkmış gibi oluyor bu seferde kıyamyorum kapalıda yatıyor spora falan gidemiorm![]()
cumartesi yıkamadım nxt attım.yerlerde kar vardı hala millet dönüp dönüp baktı![]()
yağmur yağıyodu, durduğu anda güzelce yıkadım sonra kapalı bi otopark bulup collinite attım bende geçenlerde![]()
ohh jilet gibim olmuş maşallah : )
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)