Bugün biraz sildik parlattık foto çektik forumda fotoğraflarımız da yoktu sizlerle paylaşmak istedik
![]()
Bugün biraz sildik parlattık foto çektik forumda fotoğraflarımız da yoktu sizlerle paylaşmak istedik
![]()
Mercedes Benz
hocam araç tertemiz maş. güzel araç yanlız biraz eksiği var kızmassan söylemek istiyorum
jantlar ofside.18' bbs ye geçsen on numara olur.
ön ve yan sinyaller oem turuncu
tavanla bütünlük için dıkız aynalarınıda kaplasan daha güzel olur diye düşünüyorum
birde son olarak güzel bi app
Stoplar haricinde gayet güzel duruyor. Bbs harici değişik ofsetli bir jant takıp basılırsa daha şık olur bence. Bende nacizhane fikrimi belirtmek istedim maşallah tekrardan.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
tavan folyosu mat sanırım. parlak siyah olsa daha şık dururdu sanki.rebel eksikleri söylemiş örnek için bulabilirsem bi arkadaşın resmini paylaşırım sinyaller için fln. kazasız belasız
ofsetli her jant olur ama bendede b5 var vallaha hayalım takmaktır yani. sitede var bitane satılık 10 ofset 18' bbs reklam olmasın ama fiyatta iyi bayadır satamıyo 900 tl para olsa kaçırmazdım. bence once jantla gir işe paran varsa sinyal,app para tutmuyo.
melih yazmış artı olarak oem stop ve far içlerini karartırsan gerçekten ciddi yakışıklı olucak . almanyadakilerden farksız olucak buna emınım.bizdede 2000 grisi var çok yakışıklı araçlarda ağır abi takılıyolar belli etmiyorlar![]()
stop ve tavan kaplamasını pek beğenmedim açıkcası. onun dışında jantlar, panjur, araç basıklığı gayet güzel, renk de dikkat çekici, ufak dokunuşlarla daha dikkat çekici olabilir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
aracın maşallahı var.
yurt dışından hks filtre defi boost guage siparişi verdim arkadaşlar gelince hemen montajına başlayacağım, burada paylaşırım birde bugün siteden bir arkadaşımızdan remus son susturucu alıyorum hafta sonu montajını yaptıracağım sesi çok merak ediyorum doğrusu nasıl olacak acaba?
Mercedes Benz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)