Bu ikisi arasında kaldım. Yakıt o kadar da önemli değil. Kasa olarak e46 daha hoş tabii ki. Mantığım da 120d diyor. e46 2003,120 2005 model. Fiyatları da çok yakın. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? (Bütçe max. 50k)
Bu ikisi arasında kaldım. Yakıt o kadar da önemli değil. Kasa olarak e46 daha hoş tabii ki. Mantığım da 120d diyor. e46 2003,120 2005 model. Fiyatları da çok yakın. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? (Bütçe max. 50k)
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
3.30ci yakıtı içecektir . 1 daha mantıklı.M paket .
Yazılım+dp .. 200 üstü keyifle binilir.
Golf MKVII 1.6 Tdi
Abi E46 bence masraflı olur 120d bence daha mantıklı yalnız ikisi de yakısır simdiden hayırlı olsun buralardaysan goruselim abi anadolu yakasında baktıracak servis falan var..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
ikisi çok farklı arabalar,ne istediğine karar vermen lazım,3.20d mi 1.20d mi desen bi fikir verilebilir ama 3.30 mu 1.20 mi diyince işin rengi değişir.Yakıt önemli deilse 1.20d yi her türlü ezer 3.30 (performans,konfor,güvenlik,donanım,prestij) arada kalıncak bi durum yok yani1.20 sadece yakıtta üstün gelir ona da önemli deil demişsin zaten.
not: şimdi herkes e46 masraf yapar,parçası pahalı,vergisi yüksek falan diye başlar.
iki araç da çok farklı, 330ci evet benzini içer belki ama 120d'nin verdiği hazdan fazlasını verir. 120d ise yakıt/performans eğrisinde bir hayli başarılıdır. herne kadar yakıt önemli değil deseniz de bu iki araç arasında ben olsam 120d alırdım. ama 50kTL civarına daha farklı alternatifler de yok değil...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
1 tane bile M paket 120d yok..
Kaan'cım bu hafta orada olucam, gelince ararım..
Benim için en önemli kriterler boya durumu ve km. Yakıt konusunu düşünmüyorum. 2 tane içime sinen 330 var ama 120 yok. Ama çevreden 330 alma, satamazsın elinde kalır diyenler canımı sıkıyor.
Ne gibi alternatifler mesela? RWD olmak şartıyla.![]()
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
Bence E46 lafı bile olmaz.En iyisi
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
330ci bambaşka bi sınıfta ve zevkte 120d ye göre hiç arada derede kalmam alırdım,,,,,120d yi alt tarafı 1 serisi işte derim yolda görsem ,,,benzin önemli değil demişsiniz zaten başka ne artısı varki zaten 120d nin ? ama temiz bi 330ci de bulmak çok çok zor orasıda ayrı bi uğraş bunuda unutmamak lazım ...........
yakıt önemli değilse neyin sorgusu bu, 330ci her türlü önde bence =)
o kadar takılmayın boyaya komple boyalı olmasın,tavan hariç full belaltı boya olmasın,en önemlisi değişen olmasın yeterli.misal ben dün kendi kapalı otoparkımdan çıkarken kendi mallığım sonucu kapıyı sürttüm garaj kapısına,tabiki öyle durmayacak bi lokal boya yaptırcaz oraya,boyaya takılma 1-2 parçaya kadar boya olur.elinde kalma gibi bi durumda olmaz temiz araba bulursan gayette kolay satarsın.benim 3.30 um 131 binde ne bi gram yağ yakar ne çalışmayan bi aksamı var ne bi arızası var kendim gibi bi hastadan almıştım.temizni bulursan hiç üzmez gayette kolay satılır sıkınıtı yapma,temiz arayan bir sürü adam var senin benim gibi ben 5 ay falan kovaladım,bulurda alırsan satarkende rahat satarsın temizini.heeee şu var ama 3.30 aldın mıda bakıcan o arabaya,bakmazsan üzer işte.birde vergisi kol gibi maşallah onuda göze alıcan.ben şöyle bakıyorum olaya vergisi yüksek tamam,çok yakıyor tamam ama garajdada aslan yatıyor,aslanı alıyosan yeminide vericeksin
1.20 d yazılımla 3.30 dan farkı kalmaz güç olarak hatta daha hızlı bile olabilir emin olmamakla birlikte.
Tabi ki istisnalar hariç e46 nın kasası bir çok insana daha yakışıklı geliyordur , ama m paketli alçak güzel birde jantlı olan 1 seriside hiç altta kalmaz benim gözümde.
Ben böyle bir ikilemde kalsam hangisinin temizini bulursam onu alırdım tabi yakıt problem değilse.
Dr.Ecu
bencede 1.20d tork canavarı ayrıca hem daha ekonomik hemde motorlu taşıtlar vergisi daha düşük.
1 serisiyle efsane kasa e46 330 karsılastırılır mı ya.madem yakıt sorun degil tabiki 330 her yonden.1 in icinde sıkıntı gecirirsiniz acayip dar ve ic mekan kaliteli hissi vermiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)