bı vıdeo cektık traktor gıbı ama neyse
MOV_0117.mp4 - YouTube
yorumları alalım benım ıcın onemlı![]()
bı vıdeo cektık traktor gıbı ama neyse
MOV_0117.mp4 - YouTube
yorumları alalım benım ıcın onemlı![]()
sankı bana bırazcık massey ferguson gıbı geldı amaama gazı bıraktıgındakı hörüldemeye hastayım
![]()
maşallah baya uğraştın neler yapıldı onu da yaz istersen
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
pek kayda deger bı sey yok aslında katalızator ıptalı orta ve son susturucu ıptalı son susturucunun yerıne warexın aynı calısma seklındekı yerlı malı egzos![]()
Maşallah..
DTi
Benim çok çok hoşuma giden araçlar.İlerde evlenirsemaile aracı olarak almak istediğim parasını hakeden ama değeri çok bilinmemiş bir araç olarak görüyorum şahsen.Bu arada ses mükemmel olmuş.
bu araba hem aıleye gelıyo hem spora ınanılmaz bı motoru var ufk tefek oynamalar ıcın en mukemmel araba bence 2005 ustu leon yetısemedı arkamdan farları fln kapatıyoducivic tek kapılar var 1.4 vtec yetısemedı fx coupe yetısemedı 6 ılerı sanzuman takmayı dusunmuyo degılın hanı
ben onuda denedım 2011 model wv jettanın 110 la gırebıldıgı vıraja oda havalandıgını hıssederek ben 140 ıle gırdım kendımı guvende hıssederek sankı arabayı asfalta cekıolar ınanılmaz bı suspansıyonu var sag arka tekerı soktum ve 3 tekerde carsıda gıdıyorum ınsanların gozu sende aaa arabaya bak 3 tekerlıen son polıs cevırdı bu ne olum dıye
![]()
saolun bole saglam arabalarla begenmenız benıde mutlu edıyo![]()
güzel sesi varmıss kesıcı devrinde dahada tatlılasıyoo emegıne saglık
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
senın 320 gıbı olmasada ıdare edıyoz iste ya
![]()
bir müsait zamanda süspansiyonun indirme kaldırma videosunu da eklersen sevinirim, Malaşşah bu arada.
tabıı ne demek yarında onu ceker koyarım makaleler bolumune suspansıyon hakkında detaylı acıklama yapan bı konu actım ama sanırm onaya gıttı
o zaman kesıcıden hıc cıkarmayalım motoru![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)