Beyler Turkcell hattında sıkıntı yaşayan var mı yine sistemleri falan mı çöktü bunların ?
Hattım bir meşgul çalıyor bir ulaşılamıyor diyor , telde de sadece acil çagrı gösteriyor ?
Beyler Turkcell hattında sıkıntı yaşayan var mı yine sistemleri falan mı çöktü bunların ?
Hattım bir meşgul çalıyor bir ulaşılamıyor diyor , telde de sadece acil çagrı gösteriyor ?
Benim hatta bir sıkıntı var o zaman , sağolun beyler
telefon akıllı telefonlardanmı iphone samsung galaxy falan ?
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bende de sıkıntı var, başkası beni aradığında ilk başta 'aradığınız kişiye ulaşılamıyor..' diyor ikinci aramasında çalıyor telefonteli kapatıp açıyorum ama düzelme yok hattan herhalde
bendede var sıkıntı.3g falan yalan oldu telefonda normal hızla bağlanıyorum bazen hat düşüyo
Vorsprung Durch Technik
dün wın modemim durduk yere gitti. sabah denedim hala aynı. şu anda sıkıntı yok. iki gündür akşam saatleri wın iflas ediyor![]()
bende de yapıyor. arayanlar bazen ulaşamıyor telefon açık olduğu halde. hem cihazı hem simkartı değiştirdim ama halen yapıyor günde en az 2-3 kez.
Sebekeyi sifirlama gbi bir sey bi zarari olmaz ben cok yaparim sonra mesajlar gelmeye basliyor
Sen 3g yi kapat
Sorunu çözdüm ben , telefonumda sıkıntı varmış başka telde kullanabiliyorum hattı ama bb 9780 de sadece acil çagrı görünüyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)