çalıştığım yerde birisi 10-15 lira civarında 1.2 otomatik araç arıyor, benden araştırmamı rica etti arkadaşlar, benimde aklıma sizlere sormak geldi, bende farkındayım bütçe biraz düşük ama neler olabilir yardım ederseniz sevinirim![]()
çalıştığım yerde birisi 10-15 lira civarında 1.2 otomatik araç arıyor, benden araştırmamı rica etti arkadaşlar, benimde aklıma sizlere sormak geldi, bende farkındayım bütçe biraz düşük ama neler olabilir yardım ederseniz sevinirim![]()
Yorumlar için teşekkürler, araba arayan kişi bayan bu arada, güzel bişey olduğu sürece 1.3 veya 1.4 de olabilir, bir de önemli olan biraz daha güncel bir görünüme sahip olması, 1.4 otomatik civic benimde aklıma yattı ve tavsiye ettim![]()
başka önerisi olan varmı ?
Toyota Yaris olabilir, micradansa.
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
1.4 clio veya civic is en mantıklı seçenekler bana göre. ilerde satmak istediğinde bayandan hesabı çabuk ta elden çıkar. tutulan ve parça servis sıkıntısı olmayan araçlar. ayrıca bayanlara da gayet uygun.
peugeot 206'lar var 1.4 otomatik istersen pm atabilirsin.
1.4 chevrolet aveo kullandım çok yakıyor ama 1.2leri var onlar dahada az yakar.1.4ü biraz seri genç işi 1.2si bayan içindir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)