bende de sebring var. Hatta Türkiye'de ilk sahibine teslim edilen araç(ilk sahibi annem oluyor)
Evimizin göz bebegi, aile arasında ona
ecdadskeyn diyoruz
Benzinciniz varsa sıkıntı yok. Saglam arabadır.. Master Service bütün bakımlarımı yaptı. İyi ustalar var ama esnaflık falan hak getire
116.000 km'de aracımız. Uludağa ve Kartalkaya'ya zincirsiz kar lastiksiz cıkma maceramızda var. Cıkar gider yakar ama keçidir bozulmaz. Elektronik aksamında sıkıntı olabiliyor. Mesela Koltuk Isıtma pedi 3 kere değişti.

Sigortası cacık. Motor gerçekten sağlam.
114.000 km'e kadar anahtar deymedi. Fakat arabayı yağsız bırakmışız.

Komple yenilendi motor. Hala keci bi 100000 daha net çıkarır fakat orasından burasından sesler geliyor maalesef. Takımları genel anlamda sorun 300m de 300c de Sebringde sıkıntılı bu konuda. Amortisor o kadar yumusakki gemi kullanıyor gibi oluyosun. hafif yamuk yolda kafan tavana deyiyor
15.litreden aşagı yakmadım daha sebo'yla. 300m de daha az yakmayacaktır. LPG'ye genel anlamda karşı oldugumuzdan hic düşünmedik. Uzun yolda da keyifli geniş araçlardır. 300m biraz daha şık içerisi. Genelde konsoldaki saat dışında aynı.. Hatta ben sebringi daha cok begeniyorum 300m ye göre..
Temiz boyasız hasarsız bi arac bulabilirseniz koşun peşinden. Ama vergi&benzin iyi düşünün derim
edit : Buradan cıkaracagımız sonuc... Aynı fiyata sebring satıyorum

hahahaha