nVİDİA çipşetli anakartım var. İlla nVİDİA ekran kartı mı takmak zorundayım ATi takabilir miyim? Takılabiliyorsa herhangi bir performans düşüklüğü olur mu? Ve AGP ekran kartı önerileriniz nelerdir?
nVİDİA çipşetli anakartım var. İlla nVİDİA ekran kartı mı takmak zorundayım ATi takabilir miyim? Takılabiliyorsa herhangi bir performans düşüklüğü olur mu? Ve AGP ekran kartı önerileriniz nelerdir?
İşyerinde makina bilgisayarı olarak bende agp slotlu bir pc kullanıyorum.Yaklaşık 3 sene önce ekran kartını değiştirdim. Eskisi ATI idi.Şu an Nvidia FX5500 kullanıyorum.Memnunum.İlla nvidia takıcaksın diye birşey yok![]()
Legen...wait for it...dary!
Anakartının chipsetiyle ekran kartının bir ilgisi yoktur. Bakmanız gereken ekran kartı slotunun Agp mi? PCI-E mi olduğudur. Oynayacağınız oyunla doğru orantılıdır alacağınız ekran kartı. Agp eski teknoloji olduğu için sıfır bulunması çok zordur. Bütçeniz nedir ve ne tarz oyunlar oynayacaksınız?
problem olmaz istediğini takabilirsin
RACE WERKS
Powercolor ATI Hd 3850 Agp 512mb bu kart ile bir çok oyunu açarsın ve oynarsın..100-150TL arası bulunuyor nette..
slotlar uyduktan sonra tek problem cebine ne kadar uyduğu...
ati ymiş nvidia ymış hikaye...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
amd yada nvidia ikisinide takabilirsiniz sıkıntı olmaz.. Öncelikle öneri için anakart modelinizi yazarmısınız? uyumluluğuna bakmak gerek
Arkadaşlar yazmıs gerçi ama bende yazayım bende nvidia chipset ile 256mb Ati X1950gt agp ekran kartı kullanıyorum sorun olmaz![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)