User Tag List

Sayfa 1/11 123 ... SonSon
204 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Çaldığınız enstruman Varmı Varsa Ne Çalılıyorsunuz

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool Çaldığınız enstruman Varmı Varsa Ne Çalılıyorsunuz

Merhabalar Müziğe Karsı İlginiz Varmıdır.Arabalara Hepimizin Var Burda Oldugumuz İçin Ben Trabzonda Müzik Bölümünde Okuyorum. Ana dersımız Ve Herkese Zorunlu Olan Piyanoyu Çalıyorum.Viyolonsel(çello) calıyorum Trabzonda Cesıtlı Senfoni Orkestralarda Konserlerım Oldu.Benim İşim Hobiden cok meslek dıyebılırım.Bizim İşimiz bu Cunku Bende Sizin Müziğe bakıs acınızı caldıgınız enstrumanı ogrenmek ısterım.Okulda Verilen Bi anket Var Yorumlarınız Benim İçin Önemlidir.Şimdiden Çok Teşekkürler Saygılar...

KSE71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konserlere falan gitmedim daha ama ben de kendi çapımda org çalıyorum. ayrıca bateri gibi şeylere de ilgim var ama daha alamadım.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağlama öğrenme aşamasındayım henüz.. Önümüzde ki yaza kadar bişeyler çıkarırım heralde

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam acmayi dusundugum konu nickimdende anlasilacagi gibi bateristim,tum vurmali calgilar aslinda bransim.

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan çalamıyorum ama tam bir keman hastasıyım en kısa zamanda kursa başlıycam araştırıyorum şuan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müzik ruhun Gıdasıdır vallaha.muzıksız bır hayat dusunemıyorum 8-9 saat orkestada çello caldıgımı bılıyorum durmadan perısan oluyoruz ama sevıyorum ısımı ya ben muzıkle ugrasmak cok guzel bırsey ama sıze bı ricam ve onerım.lütfen nota bılgısıyle bı enstruman ogrenın hem ısınız kolaylasır ve profesyonelce yaparsınız ısınızıde ve temelınız saglam olur

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    flüt bile çalamıyorum. ıslık zar zor
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam acmayi dusundugum konu nickimdende anlasilacagi gibi bateristim,tum vurmali calgilar aslinda bransim.
    gercekten cok güzel ritm muzıgın babası zaten onsuz olmaz basarılarınızın devamını dılıyorum sakın bırakmayın davulu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    flüt bile çalamıyorum. ıslık zar zor
    yetenek%10 %90 calısmak gercekten ınanın calıstıkca bırseyler ortaya cıkıyor karamsar bakmayın bence olaya flüt bıle calamıyorum falan calarsınız nıye calamıcaksınızki neyınız eksık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yucelebeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan çalamıyorum ama tam bir keman hastasıyım en kısa zamanda kursa başlıycam araştırıyorum şuan
    baslayın tabi keman guzeldir ılk zamanlarda canınız sıkılacak ama bıraz sabır gıy gıy sesı bıtırır ınsanlar derkı bırak sunu elınden kafamızı sısırdın ama sonradan 4-5 ay sonra duzenlı calısırsanız 10 numara keman calarsınız

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Be gitarı sökmek çok istiyorum ama oturup öğrenmek için vaktim yok evde olmazmı bu iş ?

FiReWaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel ıslık çalıyorum bende

ama tam bir kanun hastasıyım biri çalsın kalkmadan başında rakı içerek 3 gün dinlerim valla
    Hasan ORAN

1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk

Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun seneler önce bağlama eğitimi almıştım.Şimdi kendime yeticek kadar tıngırdatıyorum.
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırakmam mümkün değil çünkü asıl mesleğim bu benimde sizin gibi müzik ayrı bir dünyadır insanın ufkunu genişletir,bir enstruman çalmak hatta daha ziyade müziğin kimyasını,matematiğini öğrenmek,uğraşmak inanılmaz keyifli birşeydir.herkese tavsiye ederim özellikle yeni nesil yani çocuklarımız,kardeşlerimizi bu alana yönlendirmeliyiz..
    ağaç yaşken eğilir ancak öğrenmenin yaşı yoktur.benim 40 yaşında davul öğrencim var
    bence yetenek faso fisodur..yetenekli insanda öğrenir yeteneksiz insanda..sadece yetenekli insan 1 saatte yeteneksiz insan 1 günde öğrenir..ama öğrenir.eğerki istiyorsanız üzerine gidin müziğin,enstrumanın..ben ne insanlar gördüm,çok umutsuz vakalardı ancak onlar bile müzisyen oldular

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Be gitarı sökmek çok istiyorum ama oturup öğrenmek için vaktim yok evde olmazmı bu iş ?
    vallaha kendı basınıza bellı bır yere kadar ogrenbılırsınız hanı nota bılgınız varsa daha kolay ogrenırsınız.ama ınternetten el alıstırmalarına bakarak akorlara parmak yerlerıne vs bu sekıldede ogrenbılırsınız.ama vaktınız varsa kurslardan cok guzel sanatlar liselerı konservatuar ogrencılerı sızlere daha yararlı olur cunku kursların yarısı para tuzagı yarım saat ders yapıp bıttı gule gule modunda.aslında ogrenene kadar bırakmamaları lazım ogrencılerın yakasını ama ticarete dokulunce muzık boyle oluyor malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne zamandır düşünüyordum böyle bir konu açmayı ama çalamadığım için açmıyordum

Çok pis klarnet çalmak istiyorum ama sadece youtube da gördüm kendisini

Nasıl öğrenilir ki bu iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırakmam mümkün değil çünkü asıl mesleğim bu benimde sizin gibi müzik ayrı bir dünyadır insanın ufkunu genişletir,bir enstruman çalmak hatta daha ziyade müziğin kimyasını,matematiğini öğrenmek,uğraşmak inanılmaz keyifli birşeydir.herkese tavsiye ederim özellikle yeni nesil yani çocuklarımız,kardeşlerimizi bu alana yönlendirmeliyiz..
    ağaç yaşken eğilir ancak öğrenmenin yaşı yoktur.benim 40 yaşında davul öğrencim var
    bence yetenek faso fisodur..yetenekli insanda öğrenir yeteneksiz insanda..sadece yetenekli insan 1 saatte yeteneksiz insan 1 günde öğrenir..ama öğrenir.eğerki istiyorsanız üzerine gidin müziğin,enstrumanın..ben ne insanlar gördüm,çok umutsuz vakalardı ancak onlar bile müzisyen oldular
    kesınlıkle öyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne zamandır düşünüyordum böyle bir konu açmayı ama çalamadığım için açmıyordum

Çok pis klarnet çalmak istiyorum ama sadece youtube da gördüm kendisini

Nasıl öğrenilir ki bu iş
    klarnet yan flüt ogrenme asamaları ılk basta gercekten zordur ki her ensturumanın zorlukları vardır kendıne göre.nefesın kuvvetlı olması ıle pek ılgısı yok.diyafraf dedıgımız yere nefesımızı alırız biz muzıkcıler genelde korolarda sarkı soylerken en guzel ve sesımızın en gür temiz dogru sekılde kullanmak ıcın yaptıgımız sey.uflemelı calgılardada boyle olmalı ılk baslarda zorlucaktır ıllakı.ama zamanla olacak ısler bunlar hemen olmuyor.benım bıle birsuru eksıklerım var.muzık boyle bırsey zaten asla sonu yok.sureklı karsına parcalar notalar cıkıyor sonu yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FiReWaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel ıslık çalıyorum bende

ama tam bir kanun hastasıyım biri çalsın kalkmadan başında rakı içerek 3 gün dinlerim valla
    ıstersenız ogrenbılırsınız bızım ogrencılerımız oluyor 60 yasında amca kanunu calıyor yani ogrenmeye basladı tabıkı 20 yasında ogrencımız gibi hemen kavramıyor hareketlerı hızlı degıl ama ogrenıyor sonuc olarak bence her insan 1 ensturumanı kesınlıkle calmalı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)